- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Davey7 #27904 üzenetére
Még annyit csinálhatsz, hogy ebay-en nézelődsz. Van, aki megveszi előfizuval, aztán eladja. Az amerikait nem tiltják le, úgy tudom. De nem tudom, milyen árban gondolkozol, mert ha itthon veszel használtat, az se lesz drágább, szóval a kiskapu max az ebay lehet, annyi plusszal, hogy nincs letiltás.
-
manchester85
veterán
válasz
Davey7 #27900 üzenetére
Nem. Előfizetéssel nem tudsz venni, hacsak nincs SSN-ed. Kártyafüggetlenül se olcsóbb, főleg ilyen dollárárfolyam mellett. Szerintem az iPhone azon kevés készülékek egyike, ami itthon olcsóbb, mint az USA-ban. Kinn csak a feltételek jobbak, a készülék nem olcsóbb. iPod Touch-ot vegyél, az olcsóbb.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Davey7 #19326 üzenetére
szia!
én a legolcsóbb megoldást választottam és ugy hogy semenyire nem néztem körbe a piacon hogy mivel lehet tölteni a szifont..
bementem az elsö tescoba ami utba esett ott volt egy hama usb-s töltö
3000magyar ft ért rá volt irva h apple van compatibilis
megvettem hazahoztam és tökéletesen müködik -
[Ace]
aktív tag
válasz
Davey7 #13902 üzenetére
Akkor is megoldás amit írtam, hiszen ha az album neve mindegyiknél ugyanaz, akkor egy albumként kellene mutatnia az iTunesban, de ha nem így lenne akkor sincs gond, hiszen mivel ugyanaz az album neve, ezért egymás után rakná azt a 100 számot, és csak az első és utolsó számot kell megkeresned. Kijelölöd az elsőt, majd a shiftet nyomva ráböksz az album utolsó számára és úgy szerkeszted a Get info résznél és part of a compilation. :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest