Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Egy cimboram most vett egy 2G-t mersekelt aron,es a hangszoroja baromi halk. Nem tudjatok esetleg hol tudna azt kicsereltetni,es mennyiert? Lehetoleg az orszag keleti regiojaban.
-
Davey7
senior tag
válasz
manchester85 #27903 üzenetére
Köszi, azt hittem van esélyem, hogy megkapjam olcsóbban
-
Davey7
senior tag
A nyáron megyek ki az USA-ba és azt szeretném kérdezni, hogy ott nem e tudom valahogyan megkaparaintani olcsóbban valamelyik készüléket mint itthon? Nincs valami kiskapu?
-
Davey7
senior tag
Tesóm talált egy hangerőszabályzós fülest a minap. Szerintem eredeti,nem kopott egyáltalán. szerintetek mennyit érne meg? Neki nincs rá szüksége.
-
Davey7
senior tag
Azt hogyan lehetne megcsinálni iTunes-ban,hogy van egy albumom amiben van 80 szám kb vagy több,de nincsen a számok mellé rendelve sorszám. Tudom,hogy számra jobklikk - get infó és ott a track number-be írjam be. De nincs valami automatikus ami végighalad a számokon és kitölti? Mert manuálisan ezt eléggé hosszadalmas.
-
Davey7
senior tag
Ez szerintetek miért lehet? ott van rajta még több mint 200 mega hely és a képek már rajtavoltak korábban és csak 60mega összesen...
-
Davey7
senior tag
if your hands are cold... there's an app for that
nem semmi...
-
Davey7
senior tag
bocsi,hogy ide írom,de itt tudnak nekem segíteni remélem:
mitől lehet az,hogy a quicktime nem játsza a videót csak hang van,meg zöld kép???
most lett újratéve a gép(xp),eddig win7en ment rendesen. -
Davey7
senior tag
Köszi a válaszokat! Ace megoldásával sikerült!
Annyit kérdeznék még,h az iTunes-al lehet valahogy menteni,az ott szerkesztett ID3 tag-eket?
Mert mostmár nekem is rendeben van minden,csak én iTunes-on belül cisnáltam.
Amúgy sokan sziják,de én szeretem ezt a programot,meg a syncelés egyszerűségét. -
Davey7
senior tag
Köszi,ez elég jónak tűnik,de az én problémám nehezebb...Szerintem vmi másik progival kiszedem a számokat amik kellennek és csak azokat teszem be.
Mert kaptam én egy Workout playlist könyvtárat amiben van vagy 100szám különböző albumokról, előadóktól. És ha ezt behúznám átláthatatlan lenne az egész,mert most az iTunes-ban szépen rendezve vannak a dolgok.
Azért köszi. -
Davey7
senior tag
Hogy lehetne azt megcsinálni az iTunes-ban,hogy van nekem egy mappába különféle előadóktól zeném(egy ilyen sajátkészítéső válogatás).
Azt szeretném,hogy mikor beteszem az iTunes-ba,ne csessz szét teljesen a libraryt,hogy minden számot külön albumként kezel,ilyesmi.
Előre valami másik progival módosítanom kéne az ID3 tag-eket?Vagy hogy csináljam? Nem lehetne olyat,h csak playlistek közt legyen ott és az albumoknál nem? -
Davey7
senior tag
Valaki elmagyarázná neke,hogy ez a Genius Mix pontosan mit takar?mert én nem értettem meg...
Mikor rámegyek 4 nagyobb négyzet vn különböző műfajokkal a zenéimből és akkor ő ezt a végtelenségig játsza majd?A másik,hogy a Music résznél én az album szerinti rendezést használom és eltűnt a csúszka amivel állítani tudom,hogy mekkorába mutassa az album borítót. Ez megvan valahol vagy csak így legkisebbe láthatom?
-
Davey7
senior tag
Akinek gázos a csengőhanggal vesződni ajánlom ezt az oldalt itt lehet keresni(amik kellenek részek ki vannak vágva a számból) és van olyan opció,hogy "download ringtone for iphone" . Szerintem nagyon jó!
-
Davey7
senior tag
Lehet tudni,hogy a 3.1-es fw mikor jelenik meg?
-
Davey7
senior tag
Nem azért raktam,be,hogy szítsam a tüzet,mert nekem Ipod Touch-om van és ezerszeresen meg vagyok vele elégedve.
De nekem akkor is tetszett a kép és poén volt szerintem... Én a sok iPhone vitán is mindig csak röhögök...nem tudom mi értelme van.
Én a mostani telómmal sem küldtem egy mms-t sem,nem használtam a bluetooth-t(csak néha csengőhang küldésre),soha nem videótelefonáltam...Szerintem elég sok fajta termékpaletta van a mobilpiacon és mindenki olyat vegyen ami neki kell... Nem kell itt szidni,irigységből vagy nem tudom én miből.
Bocsánat a moderátoroktól,hogy ha rossz helyre írtam,de akkor sem normális,hogy egy elektronikai kütyü ekkora vitákat szokott szülni...
-
Davey7
senior tag
a szifon.com tényleg "zárolva" van,vagy csak áprilisi tréfa? mert nem tudok belépni a korábban regisztrált nevemmel....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával