Hirdetés
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz kovyhun #283767 üzenetére
"Vagy valamilyen előfizetés vagy online és fizeti az adatforgalmat."
20 eve varjuk, hogy kihaljon a "en csak 5W-al toltok mert a gyorstoltes gyilkolja az akksit" , ugy latom mire a ez kihal vegre addigra felvaltja a kovi 20 evre az, hogy meg mindig azt gondoljak az emberek hogy a zene streaminghez net kell. gg, 2045-ben tali.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz kovyhun #283775 üzenetére
az osszes letezo zenestteaming platformon ami csak van, azok indulasatol kezdve az elso pillanattol le lehet tolteni a zeneket amiket szeretnel. mindegyiken, minden zenet, miota letezik. en nem ertem, hogy ez az emberek nemhogy miert nincs meg, de egyenesen miert nem teljesen egyertelmu ??
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
SharpSA
veterán
válasz kovyhun #283767 üzenetére
A párod ingyen dolgozik, hogy elvárja az ingyen zenét? A Zene appban lehet hallgatni az online magyar rádió adásokat is, ezért nem kell fizetni. A Spotify-on lehet ingyen zenét hallgatni pár megkötéssel és pici reklámért cserébe. A többiért meg fizetni kell és illik szerintem. De írok egy jobbat: Youtube Premium családi csomag havi 2690 Ft-ért 6 fő részére használható, ez fejenként 450 Ft havonta, cserébe nem lesz reklám a Youtube-on és használható a Youtube Music is zene hallgatásra.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
adika4444
addikt
válasz kovyhun #283776 üzenetére
Safari-val le tudja tölteni, a fájlokban pedig hozzá lehet adni a VLC-hez a kapott MP3-at.
Szerk: Ki is próbáltam gyorsan, Safari-val letöltés után a fájlokban hosszú kattintás a fájlon és be kell másolni a VLC mappájába, amiben első körben egyetlen elem van, egy 'húzza ide a fájlokat' vagy valami ilyesmi, ha ott az MP3, az megjelenik a VLC hang fülén.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
törölt tag
válasz kovyhun #283791 üzenetére
Érdekes, fordítva érzem a kényelmet. A zeneipar legalább összekapta magát, fizetem az Apple Music-ot (sok ajándék hónappal) több mint 100 millió dal, videóklippek, dalszövegek, lossless, dolby atmos, most jön külön klasszikus zene app is. A saját gyűjteményem is be tudom illeszteni. Minden zene egy szolgáltatásban, egy helyen.
Filmek és sorozatok esetében már túl sok streaming szolgáltatás van, szórakoznak a csomagokkal, kaszálják a sorozatokat, folyton máshol kell keresni a tartalmat mert lejárt a licence, gagyi a kereső és lejátszó felület vagy app, szórakoznak a bitrátával is, vagy maga a szolgáltatás nem érhető el adott régióban. Egy-egy hónapra jó kifizetem, de egyik se éri meg a folyamatos havidíjat. Magyar mozi helyzet pedig katasztrófa.
-
Noxy
veterán
válasz kovyhun #283791 üzenetére
Zene másolása iPhone, iPad, iPod, stb..
Kiválasztod az iTunesben a zenét.
Fájl menü, mappa hozzáadása.
Hozzáadod a mappákat (albumokat), lekéred hozzá az albumborítókat. Feltéve ha komplett album, ami meg van Mp3tagelve [kép] nem pedig vegyes vágott gyűjtemény.
Rádugod a PC-re az iPhone-t.
Kiválasztod, majd az összegzésnél bejelölöd a ZENE ÉS VIDEÓ KEZELÉSE KÉZZEL opciót. [kép]
Alul a készre nyomsz.
Vissza (<) a zene, albumokhoz.
Az albumokat, ÁTHÚZOD balra az iPhone-ra. [kép]VLC VideoPlayer-->Hálózat-->Felhőszolgáltatások--> pld Goo..Drive--> [kép]
Mivel a gyári lejátszó nem kezeli a *.flac fájlokat.
Topikgazda, vagy a mod.. lecserélhetné az összefoglalóban lévő linket erre, mert azóta már változott az iTunes.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kovyhun #283790 üzenetére
Én MacBookról szoktam AirDrop-on átküldeni iPhone-ra a videókat meg a zenéket, ami kell, ha pl: repülővel megyek valahova. És VLC-vel lejátszom. De emellett van Netflix és Spotify előfizetésem is. A Netflix-el is le lehet tölteni a filmeket offline nézésre.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest