- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #36971 üzenetére
Zeppelint hallgattam, nagyon szép a hangja, de nagyon húzós az ára. Szerintem egy 2 hangfalas mikro tornyot is viszonylag jó árban lehet venni, ami pedig tutira szebben szól, mint a malac. Egy éve teszteltem Philips tornyot dokkolóval kb. 70 ezerért és nagyon meggyőző volt. A malac árát sajna nem láttam, ha nagy a különbség, nyilván nem alternatíva...
-
rbence
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #36976 üzenetére
a második
Mondjuk én spec megbízok a logitech cuccokban,általában minőségi darabok,van itthon egy pár dolog tőlük és eddig azok közül egy öreg gamer egér egyik görgetőgombja adta be csak a kulcsot,aminek a második gazdája vagyokEgyébként bogarat ültettél a fülembe,elkezdtem nézelődni én is dokkolók terén,de szerintem télig már várok,mert ha megveszem az i5/i5S-t akkor azért ne csípőfogóval kelljen átszabni a 30 tűs dock connectort lightning-ra
-
-
válasz
B-L-A-C-K #36362 üzenetére
Miért lenne? Arra való a biztonsági mentés, hogy utána visszatölthesd, HA akarod!
Még ha arra kérdezett volna rá, hogy ha JBs a backup akkor annak van e káros hatása, akkor azt full megértem. De ő csak egy sima backupot említett.
Ez olyan, mintha azt kérdezné meg hogy: "Sziasztok, ma megnyitottam a Safarin az index.hu-t. Lehet belőle baj? :S"
(#36364) r3dsnake szinte biztos vagyok benne, hogy minden marad a régiben. Azaz mindenhol hagy alulra neked helyet.
-
xtremez
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #36328 üzenetére
Köszönöm! Nem titok egy bemutató darab volt vitrinben és pót telefonnak lett véve. Most egy kis félreértés van, de eddig úgy volt, hogy 70e körül. Igazából nem lényeg, hogy 64-es legyen csak ezt is találtam. Esetleg nem tudsz tanácsolni valamit ? 4S kell( nem sima) 16-64 bármilyen, fekete hibátlan állapotban és lehetőleg garival. 70e ig max..
-
peugeotmate
őstag
válasz
B-L-A-C-K #36241 üzenetére
Hagyd rá.
Amúgy meg a mértéktelen mennyiségű kép és "tapasztalat" az üzemidőről, tokokról és fóliákról nyilván nagyon szakmai. Akkor persze nagyon tudományosak vagyunk.
Korábban a nokiás topikok (ahol megfordultam) sokkal jobbak voltak ilyen szempontból. Több szakmai tartalom mellett simán belefértek hasonló képek. És senkit nem zavart. Itt meg mindig olyen idiótaságok gerjesztenek mértéktelen mennyiségű hsz-t, hogy most miért is írt ide az ember... -
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #35976 üzenetére
Nem, főleg, hogy a biztonsági mentés konkrétan minden fájlt, beállítást ment, tehát ha visszarakod, gyakran a fennálló egyedi szoftveres hibák is megmaradnak. Ha olyan hiba lép fel, amit reboot nem old meg, akkor restore és set up as new iPhone, de JB nélkül nagyon ritka az ilyen hibák létrejötte...
-
nord_
veterán
válasz
B-L-A-C-K #35821 üzenetére
A "letört a sarka", "leejtés ellen nem véd" böszme júzer error. Soha, senki nem írta, se a gyártó, se a weblap üzemeltetője, hogy ezt a tok erre jó. A szivárványos fénytörés talán rosszul felhelyezett fólia miatt is lehet, nálam nem volt ilyen. Az teljesen igaz, hogy a tok karcolódik - no de annó azért vettem, hogy ez karcolódjon, ne a telefon.
Akinek leejtés ellen kell védelem, az minimum egy BookBook tokot vegyen, de ha nem tud vigyázni a cuccára, akkor egy Taktik Lunatikot. -
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35673 üzenetére
Itt vettem egy fórumtárstól, 3:0 a piros-fekete aránya, nem sok, de seniorként azért csak nem vág át.
Holnap remélhetőleg meg is jön.Aki apródon volt nekem, kértem tőle az email címemmel képet a telefonról és küldött, aztán azt beszéltük meg, hogy elküldi és megérkezéskor utalok, azóta nem ért ide..
-
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35668 üzenetére
Úgy alapjába. Igazából engem nem zavar, sőt, ha leejtem legalább nem lesz bennem, hogy szegény tőlem kapta az első pofont, rezgő motort ebayról kb 1000ftből kicserélem, szint úgy az előlap meglenne 7k-ból ha én csinálom, de nem hiszem, hogy sort kerítek rá mostanában. Plusz egy fólia rá, és már nem is látszik.
De ha megcsináltatnám nála minden baját, 64k még azért mindig reális lenne, nem?
-
-
Danny750
őstag
válasz
B-L-A-C-K #35644 üzenetére
Rákerestem és saját képek.....
Sorozatszám is valós volt stb!!
Sajnos nagyon belebolondultam a Touch5g formájába ,így elvitt a kíváncsiság!
(am sajnos így utólag rákeresve a személyre nem egy ügye van...maradt a feljelentés)
Hát igen eléggé lüke voltam ,hogy nem ellenőriztem le jobban az adatait utalás előtt!!
(a sorozatszám helyessége nagyon bebiztosította, de így józanul belegondolva azt is szedhette bárhonnan) -
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35319 üzenetére
Köszi a képet, látni igen a különbséget. Alapjában nem vagyok nagy játékos, főleg telefonon, inkább ez az "unalmas az óra, csináljunk valamit" dolog szokott előjönni, GTA 3, Vice City, Most Wantedet játszottam a Galaxy S-en, olyan minőségben, mint a Galaxy-n (ugye haosnló hardver), futnak?
-
nord_
veterán
válasz
B-L-A-C-K #35180 üzenetére
Fólia nekem is van rajta: a 2,9ezer forintos Ozaki (istyle.hu) elöl hátul véd, ráadásul nagy előnye, hogy olyan, mintha semmi se lenne a telefonon, nem rontja a kijelző képét. Fél éves és örülök, hogy az a pár karc ezen van és nem az üveglapon...
Vaku. Amikor a TurboScan-t használom, nekem is vakuval lő: de olyan tuti minőségűt csinál, hogy most már nem is az irodában szkennelem a jegyzőkönyvet, hanem a helyszínen és azonnal küldöm tovább mailben a partnernek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #35168 üzenetére
Egy évig fóliáztam a telefont, jó drága fóliával, tök jó is volt. Majd gondoltam kéne cserélni, így levettem elölről is meg hátulról is. Az új fóliát még nem vettem meg rá, mert sokan mondták, hogy lehet akármilyen jó egy fólia, az akkor is "műanyag", közelébe se ér annak, amikor az üvegen húzod az ujjad. Így már vagy egy hónapja nincs rajta, és nem is lesz többet egy telefonomon se, mert valóban ég és föld a különbség.
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #35130 üzenetére
Valószínűleg azért kételkedik mindenki a dologban, mert ők nem elég okosak ahhoz, h megértsék, h ilyen egyszerűen csökkenthető egy telefon fogyasztása és nem csak a kijelzés kalibrálódik, nyilván ez a helyzet...
De én részemről lezártam a témát, téged úgyse lehet meggyőzni és tényleg pontos nem csak saccperkb tesztekkel a másik oldalt se, így tök fölösleges ezzel teleírni a topikot... -
Danny750
őstag
válasz
B-L-A-C-K #35135 üzenetére
Van egy jó hírem! A formázás óta ennyit a 4s-em is bír... Szóval nem bír kevesebbet, mint egy sima i4! Mivel nálad kb. felét bírta az i4s, így sztem annak az akkumulátora már nem volt 100-as...
Per pill 4óra kijelző 1nap18óra és 36%!! (persze most nincs időm egyfolytában nyomogatni) -
Blyan
félisten
válasz
B-L-A-C-K #35125 üzenetére
Ettől még a fogyasztás nagy részét a kijelzőhasználat teszi ki, gondold végig, az iPhone 4 legalább 7 órányi wifin történő webböngészésre képes. Hol van ettől a Te mondjuk 30 percenkénti szinkronizálásod, lezárt kijelzővel?
Szóval lehet villogni a készenléti idővel, de a valós számot úgyis a használati idő mutatja, és még ez is csalóka, mert a kijelző bekapcsolt idejét ez sem jelzi ki.
Azért ez pl elég jó volt a maga idejében (iOS4), és ettől is elég messze vagy.
68 hours operation time, including the following:
30 min of general usage
90 minutes of video playback
40 minutes of voice calls
40 minutes of web browsing
40 minutes of gaming
40 minutes of photo browsing
2 hours of music playback -
bandigno
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35062 üzenetére
de amit nem értesz meg, hogy mindenki más mit magyarázott tegnap az az, hogy eddig a kijelzés volt rossz és nem az akksi javult! értsd úgy, hogy hiába volt még 30-40% kraft a töltöttségből, ha azt jelezte, hogy 10%! miután megcsináltad a kalibrálást, már a normális értéket mutatja!
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #34887 üzenetére
Ez teljesen korrekt, nálam, amikor dolgozom és nincs időm nyomkodni (csak 1-2 hívás + sms + e-mail) van, hogy este 80%-on van, de nem szeretnék erről vitázni, nincs gond az akksival, minden a használattól függ. (ios 6.1.3) ...mondjuk amíg volt JB, sokat nyomkodtam és sikerült estére teljesen lemerítenem...
-
Blaise
veterán
válasz
B-L-A-C-K #34899 üzenetére
Évek óta követem ezt a topicot, többször előfordultak itt már olyan tagok, aki vásári bohócot csináltak magukból a folytonos hipochondriájukkal, az ehhez tartozó folytonos hibakereséssel és sírással, hogy szerintük nem tökéletes a cucc a sokadik csere után sem.
Konkrét neveket nem mondok, de aki régóta itt van tudja miről beszélek.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #34887 üzenetére
Az akksi érték kijelzés hatására lehet poztitív hatással mint írtuk
Leht így pontodasbb, de többet nem fog bírni, max más értékeket látsz....később, vagy folyamatosabban megy le a %-os értéke az akksinak, de ez csak a kijelzés, és nem valódi használati idő változás. -
Blaise
veterán
-
válasz
B-L-A-C-K #34742 üzenetére
anno próbálgattuk sokat, kamerában annyival jobb a 4s, hogy szerintem még akkor is jobb lenne a leggyengébb 4s kamera, mint a legjobb 4, ha mind a kettőt több típussal szerelnék, de tudtommal a kamera esetén nincs olyan, mint a kijelzőnél.
a tesztekben - még az itteniben is - az akkori egyik legjobb kamerásnak titulálták a 4s-t, ami nem lehet véletlen.
a beállítások azonosak voltak? már amennyit lehet állítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest