Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz Blaise #34901 üzenetére

    Ebben lehet igazad van, én új vagyok itt, de már nem az első ilyen eset ez hogy hitetlenkednem kell különböző témákban, érdekes egy topik ez...:D

    (#34903) LordAxwell: Itt azt állítják többen is hülyeség az egész, sőt árt a telefonnak, a 4S topikban meg ugye nagyon is ajánlják, én meg függetlenként ugye csak nézek mint hal a vízben, hogy most mi van akkor...:)

    (#34911) szekfizsolt: Értem, nekem is legújabb szoft van rajta amúgy, és most hogy 12 órája használom én tényleg jobbnak látom az aksit, nem szoktam a fellegekbe beszélni meg alaptalan dolgokat állítani hiszen nem is lenne értelme. Azóta rengeteg hívásom volt, vagy 10 sms, internet, játszottam rajta 30 percet, és még 55%-on van az aksi. Ma egy viszonylag forgalmas nap volt, de ilyenkor az aksi nem 55%-on állt régebben az is biztos. Igaz akkor lenne a mérved ha előtte megnéztem volna pontosan mit csinálok, majd próbáltam volna aksi kisütés után ugyan azt a tevékenységet folytatni de lehetetlen lenne ugye...Viszont érzi az ember előtte mennyit bírt és utána. Szóval mindenképpen pozitív nekem (eddig). De mint említettem már notikkal rengeteget foglalkozom, és ott is előnyös ezt megcsinálni abban az esetben ha nem haldoklik az aksi.

Új hozzászólás Aktív témák