Hirdetés
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
#48138511 #322766 üzenetére
szerintem ilyen sosem lesz, hogy minden "nagy" között menni fog az üzenetek átjárása... szerintem ez az egyetlen járható út: az RCS, ahhoz nem kell külön applikáció, sem nálunk, sem droidon.
Csak annyit kell megoldaniuk, hogy mikor bevezetik itthon is, egy szoftver frissítés után alapból be legyen kapcsolva, ennyi.. mindkét rendszeren.
Bár Én olyan szinten nem vagyok ebben érintett, hogy hű, de nagyon kell ez a funkció Nekem (Viber-t így is úgy is kell használnom a céges üzenetváltások miatt, mást meg nem használok csak az imessage-t & sms-t), de azért várom hogy legyen egy kis egységesítés a két rendszer között!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest