Hirdetés
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Sys85 #322693 üzenetére
Bizony, ez teljesen így van ahogy mondod. Nekem egy zöld szilikon volt a 15 pro maxon és fényesre kopott... És az a vicces, hogy táskában hordtam mikor utaztam vele, illetve mivel itthonról dolgozok ezért nagyon nem is súrolom semmihez. Nevetséges. Meg amit írtam múltkor, hogy a ragasztó megadja magát és kb lebeg rajta a gumi rész, amit ha egyszer meghúzol konkrétan lejön az egész és csak a műanyag marad.. Amúgy 5s volt az utolsó aminél gyári szilikont használtam, utána mindig a bőr mellett tettem le a voksom, csak itt nyilván sok lehetőségem nem volt, kivágottat meg nem akarok.
Mivel a bőrt nem fogják visszahozni ezért én is rá leszek ám erre kényszerülve, tetszik nem tetszik. Az, hogy a bőrt leveszik a kínálatból, a matricát meg töltőfejet elveszik az okés, mert öko. De, hogy direkt 1-2mm-ket módosítanak az eszközökön, hogy régi tokokba ne férjen és vehess újat/gyárthassanak újakat a third partyk, az nekik rendben van. OkM1995: Hála istennek, mert annak léteznie sem lett volna szabad. Amúgy ezeket a maceket nem is lehet bővíteni nem? Vagy csak az asztalit? Mert a laptopokat tuti nem, ott elromlik az SSD a 8gb ram miatt, akkor kuka az egész. Nagy ötlet volt ez is, hiába mindent aláz a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest