- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- De mennyi az annyi?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Magisk
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz Sys85 #322693 üzenetére
Bizony, ez teljesen így van ahogy mondod. Nekem egy zöld szilikon volt a 15 pro maxon és fényesre kopott... És az a vicces, hogy táskában hordtam mikor utaztam vele, illetve mivel itthonról dolgozok ezért nagyon nem is súrolom semmihez. Nevetséges. Meg amit írtam múltkor, hogy a ragasztó megadja magát és kb lebeg rajta a gumi rész, amit ha egyszer meghúzol konkrétan lejön az egész és csak a műanyag marad.. Amúgy 5s volt az utolsó aminél gyári szilikont használtam, utána mindig a bőr mellett tettem le a voksom, csak itt nyilván sok lehetőségem nem volt, kivágottat meg nem akarok.
Mivel a bőrt nem fogják visszahozni ezért én is rá leszek ám erre kényszerülve, tetszik nem tetszik. Az, hogy a bőrt leveszik a kínálatból, a matricát meg töltőfejet elveszik az okés, mert öko. De, hogy direkt 1-2mm-ket módosítanak az eszközökön, hogy régi tokokba ne férjen és vehess újat/gyárthassanak újakat a third partyk, az nekik rendben van. OkM1995: Hála istennek, mert annak léteznie sem lett volna szabad. Amúgy ezeket a maceket nem is lehet bővíteni nem? Vagy csak az asztalit? Mert a laptopokat tuti nem, ott elromlik az SSD a 8gb ram miatt, akkor kuka az egész. Nagy ötlet volt ez is, hiába mindent aláz a hardver.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G - Samsung Store vásárlás, nagyon szép állapot
- Eladó/cserélhető új iPhone 16 Pro, fehér titán, 1 év gari, EU vásárlás, 128 GB, független + Tactical
- Xiaomi Redmi 12 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 4GB RAM, 128GB, 4G, Fekete, 3 hónap garanciával.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Apple iPhone 16 Pro Max
- IPhone se 2020 kártyafüggetlen 81% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest