Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz burgatshow #264217 üzenetére

    Megvan a hiba ok.

    Probléma:

    Mac mini m1 esetén nem jöttek meg a telefonhívásokról az értesítések. Nem csöngött a gép, hiába volt minden beállítva (közös hálózat, telefonon engedélyezve, FaceTime papban a macin engedélyezve, tényleg minden).

    Az újratelepítés segített, de csak ha tényleg clean install volt. Egyszer csak elromlott. Ma neki futottam ennek még 1x. Elején jó, aztán megint nem. Egyesével minden programot letöröltem, hátha valamelyiktől romlik el. Nem segített.

    Aztán ezt találtam a neten.

    Tudni kell, hogy nekem az 1db monitorom duplán van kötve a minire, mert kell az USB-C a monitorba épített hub miatti használatra, de önmagában állandóan ki be kell dugni a kábelt, hogy legyen kép (nem oldotta meg nálam ezt a hibát az apple javítása). Emiatt a HDMI is be van kötve, ezen keresztül megy a kép és a hang hibátlanul.

    Abban az esetben külön engedélyezni kell a FaceTime értesítéseket, ha tükrözés van beállítva a megjelenítésnek (alapértelmezetten nincs bekapcsolva :W)

    Az eredeti problémámra a megoldás (usb-c kábel ki be dugdosása) a tükrözés jó megoldás volt, illetve az is, de ettől "elromlott" a FaceTime értesítés.

    Verge sikerült rájönnöm a hiba okára, köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Új hozzászólás Aktív témák