Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
tag
hát a Samsungnak muszáj felkötnie a gatyáját, mert lassan elfogynak a Galaxy Z melletti érvek
Galaxy S24 Ultra & S24 | Watch4 44mm | Buds Pro
-
addikt
-
[Anduriel]
aktív tag
1,5 évig egy Z flip 4-et használtam nagy megelégedéssel, azonban decemberben elromlott és a bicskanyitogató szervizes tapasztalaok miatt semmiféle Samsung terméket nem tervezek vásárolni a jövőben.
Motorolám régen nagyon sok volt, és a flipes telefonok mindig a kedvenceim voltak. Ennek a telefonnak a megjelenését kb. 1,5 hónapja várom, tervezem is, hogy veszek egyet. Valakinek esetleg van tapasztalata az itteni szerviztámogatásról? Úgy látom a RAZR 40 ultra topikból, hogy renkívül kevés ilyen telefont adhattak el itthon. A szoftveres támogatás kevésbé fontos számomra.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
icezozo
addikt
válasz [Anduriel] #4 üzenetére
Én nagy megelégedéssel használom a Razr 40 Ultrát.
A beígért 14 droidot várom rá!http://qwankido.hu/
-
veterán
Most találtam épp meg 2011-ből ezeket a képeket (bár 2010. októberében jött ki a telefon)
A Flipout mekkora szám volt akkoriban...
Jöhetne újra a moto sok különlegességgel (a Defy-t is nagyon szeretem)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Dr. Akula
félisten
válasz [Anduriel] #4 üzenetére
Volt régen Motorolám, szervízbe is vittem egyszer (Zuglóban volt, most nem tudom), a legkisebb javításra teljes alaplapot akartak cserélni, kb. a telefon egész áráért. Aztán hazafele bevittem a Westendbe, végigjártam pár telefonos bazárt, és az egyikben megcsinálták 1500-ért a forrasztást, amire ezek 30-40 rongyot akartak elkérni.
-
nagyúr
De most komolyan?
Ha ekkorák a "külsők" akkor minek a "belső" ?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Na, az első telefon, ami az elmúlt ~15 évben úgy-ahogy tetszik.
Kár, hogy addig nem lesz, amíg egy nullát le nem faragnak az árából.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- VPN topic
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen