Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliott

    tag

    Sziasztok! Kezdetleges OkosAppleOtthon / Homekit témában lenne szükségem felsötétítésre. Ha rossz helyre írom / és / vagy hülyeséget, elnézést.. :D

    Adott jelenleg egy Iphone 12 Mini, amihez a tervek szerint a következő hónapban egy Homepod Mini, ősszel pedig egy Ipad fog társulni. Idő közben egy új TV-t is beújítanék, amivel kapcsolatban felmerült a kérdésem.

    Szeretném, hogy:
    - telefonról / tabletről tudjam kapcsolni a TV-t ki/be
    - telefonról / tabletről tudjam elindítani a Netflixet, Youtubeot és Twitchet (más alkalmazás nem érdekel, tv adás nincs és nem is lesz bekötve - tehát csak a smart funkciók elérése a cél)
    - telefon / tablet képernyőjének kivetítése képek és videók miatt

    Lehetőleg shortcutok (és Siri) bevonásával.

    Tudomásom szerint két opció van:
    - Airplay 2 kompatibilis okos TV
    - Bármilyen TV + Apple TV box

    Airplay esetében az érdekelne, hogy ha ott kilövöm a NF / YT / TW képét telefonról, akkor utána az már a telefontól függetlenül működik tovább vagy "csak tükrözi" azt?

    Apple TVnél ha jól rémlik, van ajándékba ~1 év előfizetés. Utána ugyan úgy havi időszakot kell fizetni? Beüzemelés után pluszban nem szeretnék rá költeni, ha nem muszáj.

    Lényegében a TVn lévő smart appok és a távirányító kikerülése a cél úgy, hogy egyből a telefonról / tabletről tudjam kezelni őket. A későbbiekben pedig szeretnék több Homekit kompatibilis eszközt is bevonni a rendszerbe, ez lenne a rávezetés. Volt valaki hasonló cipőben? Mivel kezdjem el? :R

    Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Új hozzászólás Aktív témák