Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Szép telefon, meg jó telefon... de nektek ezek a kameraképek valóban kiválóak? Nem akarom elhinni!
-
judas13
addikt
Konkrétan a 20-as litera gondoltam (esetemben) ami azért egy fokkal kisebb lesz ennél, remélhetőleg további áresésekkel most még a vásárlás előtt...
Itt meg maga a - ha még nem elhagyható - akkor ez a csepp nocccs ami tolerálható már, a lenti vékony kávával egyaránt, meg az ár ami akár hasonló eladási eredményeket fog majd felmutatni úgy mint az elődje ezt megelőzően tette.
A méret miatt meg egy próba még vár rám, hogy pro vagy kontra lesz ez a használhatóság terén. -
embe
nagyúr
A 3. oldalon van ez a mondat:
" Hogy ez amúgy mire jó, arról itt található egy kis olvasnivaló."
Az itt -ről nem hiányzik a link? -
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, van másik p30 topic, vagy innentől ez lesz?
A telefont két hete van meg, eddig nagyon szeretem.Valaki tett már vmi védőfóliát/üveget a kameralencsére? Nem tudom hogy okoz-e fénytorést, torzítást.
Idegesít hogy mindig leér az üveg, még tokban is. -
-
Jó ez a telefon... 230-ért ajándék vegyétek... valamitől pörögnie kell a gazdaságnak...
-
sfefe
addikt
En is meg fogdostam de nem jott be mert eleg csuszos....
Tudom tok de en nem teszem tokba a telokat.( nekem ez a beutesem.)
s10e nem csúszik ennyire.... -
Mans20
addikt
A kamerához még mindig nem tudnak normális szoftvert írni.. kontrasztos , túlélesített festményeket csinál, kb mint a P20-am sokszor.
-
Harsányi Cs
csendes újonc
egy ilyen telefonnál miért nem töltöttetek fel RAW fotókat? az előző modellek nyers fotóin látszik hogy a gyári hibás kamera modulnak köszönhetően a Huawei csúcskészülékeinek a legvignettásabbak a képei, nem hinném hogy javították ezt a hibát de jó lett volna megtudni hogy igen vagy sem
-
thomeef
őstag
Holnap megyek átvenni, így a legjobbkor jött ez a kis olvasmány. Csak megerősítettetek abban, hogy jól döntöttem, mikor kosárba raktam
.
-
judas13
addikt
Jöhetne!
...
Drukkolok a cégnek, hogy Samut mielőbb beelőzze, hiába is nyilatkozták minap le, hogy erre minima 10 évig még nem kerül sor.
Egy telefon vásárlásával azért most magam is hozzá járulok, hogy erre igenis mihamarabb sor kerüljön. -
evo87
őstag
Ha valaki hiányolja mégis a vezetéknélküli töltést, annak van gyári (bár nem olcsó) megoldás... [link]
-
Indy1
tag
Nagyon tetszik. Majd 2020 kozepen lemegy az ara. Mate 10 prom van, 4 honapja vettem hasznaltan es nekem boven eleg.
-
Nem rossz,de az S10 inkább...
-
prolad
addikt
Elég korrekt darab, még a pro mellé téve is. A kis telefonok kedvelői is örülhetnek, mert elég apró lett.
-
enginev3.0
félisten
Jó cucc, de nekem pl kell az Edge :K
-
MikeWazowski
veterán
Anno a mate 20 is jobb választás volt sztem mint a pro. Itt is ez a helyzet.
-
Mezcal
addikt
Ennyi pénzért nem tud 4K 60 FPS-t és a video minősége sem csúcskészülébe való. Egyébként jó lenne.
-
<Adamsky>
nagyúr
"A P30 Pro tudja a bluetooth absolute volume-ot ... "
Tényleg? WOW! Ez lenne az első Huawei / Honor készülék, ami erre képes. Szóval állítod a fejhallgatón / fülhallgatón, bt-s hangszórón, stb. a hangerőt, és a készülék "media" hangereje azzal szinkronban változik?
Esetleg a developer options-ban is ott a kapcsoló, amivel ki-be kapcsolható ez a funkció?(#21) erahurka
"Remélem a jövő évi generációkban eltűnik a notch." - én is nagyon remélem. Sok helyen már most is ciki. -
törölt tag
Remélem a jövő évi generációkban eltűnik a notch.
-
Maffia91
aktív tag
Na vééégre, itt a teszt
-
atike
nagyúr
Köszi a tesztet, részemről nagyon vártam. Nekem elég szimpatikus, ezzel szemezek.... A P20 Pro mellett ez maradt bent...
Amit hiányoltam, az az összefoglaló részből a vetélytársak / alternatívák párszavas összehasonlítása...
-
hito
nagyúr
Tele lencse működik manual módban? Lehet vele raw képeket készíteni? Sajnos a cikk erről nem szolgáltat információt. A P30 Pro-val lehet raw-ba fotózni tele lencsével, ennyit tudok, P20 Pro-val sajnos nem.
-
ladapower
tag
Nagyon vártam ezt a készüléket de sajnos amíg annyiba kerül mint az S10e addig eléggé kiábrándító.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Mate 20 Lite-ról váltottam, alapvetően a kisebb méret, a jobb kamera és a jobb kijelző miatt. Az eddigiek alapján totál megérte, főleg a kompaktság miatt. Az AOD ugyancsak nagy plusz a Mate 20 Lite halovány értesítési ledje után. Egyedül a vezetéknélküli töltés lehetősége az, amit a nagyobb Pro modellből igazán irigylek.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, egészen korrekt, minden esetben több mint 24 órás üzemidő, csodásak a képek, és minden túlzás nélkül jó kézbe fogni a Mate után. Ami hiányzik, az a hátsó ujjlenyomat olvasó, amivel ráadásul az értesítési panelt is le lehetett húzni.
Ami tuti, hogy ha jól olvastam, a gyári szilikon tokok (bár a szokásosnál drágábbak) mágnesesek.
@motoflug: Van slowmo, 960 fps a max.
-
Best Buy!
-
<Adamsky>
nagyúr
A címben feltett kérdésre az én válaszom: nem ártana.
Fotós téren úgy látom megint minden nagyon csitti-fitti, de zenei vonalon semmi előrelépést nem látok (az elődhöz képest pláne).
A hangerő (a jack kimenetről beszélek, ill. a GSMArena tesztje alapján) átlagos (mondjuk korábbi modellek átlag alattiak voltak). A 3db - előre beállított hangzáskép - elég szegényes (custom nincs?). A Dolby Atmos-t hagyjuk (gondolom kb. mint a Dolby Headphone a P10-ben). Bluetooth füles esetén gyanítom az előbbi effektek változatlanul hatástalanok. Mondjuk a bluetooth-on történő zenehallgatásnak úgyis az tesz be, hogy - mivel Huawei termékről van szó - a bluetooth absolute volume-ot ez sem ismeri (lehet külön-külön állítani a hangerőt a fejhallgatón és a telefonon).
... de egyébként minden szuper, várom a P40-et ... hátha. -
Richie86
senior tag
Ha most lenne módom új telefont vásárolni, a P30-at választanám
-
spat
csendes tag
Valóban fantasztikus technikai csodák jelennek meg az újnál újabb kütyükben, de nekem egy ideje az a kérdésem, hogy kell nekünk ennyi? És akkor az árról nem is beszélek.
-
marcarc
senior tag
A 3rd party témákkal óvatosan. Sikerült valami olyan színbeállítást alkalmazni, hogy full torzak lettek a színek. Csak a FR oldotta meg.
-
motoflug
őstag
Slowmo képességekről van hivatalos info?
-
nozs23
addikt
Borzasztó olcsó húzásnak tartom, hogy kivették belőle a vezeték nélküli töltést. Anno a 7 éves 200 dolláros Nexus 4-be is bele tudták tenni. Számomra ezért teljesen felejtős lenne. Ezt leszámítva remek készülék, egész baráti árral (pl.: Telenor kártyásan).
-
apaszka
veterán
Köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest