Redmi Turbo 3-ból készül a Poco F6, megvan a start dátuma

Bejelentette a Xiaomi, hogy mikor esedékes a Poco F6 és F6 Pro premierje, a fotón pedig egyértelműen látszik, melyik Redmiből készül az új modell.

Június előtt bemutatja a Xiaomi a Poco F6 és F6 Pro okostelefonokat, május 23-án tart a cég egy globális termékstartot Dubajban, jelentették be a közösségi médián keresztül. A Poco F6-nak ezen felül külön bemutatót tartanak Indiában, a Pro változatot vélhetően ott nem fogják forgalmazni.

A telefonok közül az egyik modell sem tartogat sok meglepetést, a Xiaomi csatornáján megosztott hivatalos termékfotó alapján egy átnevezett Redmi Turbo 3 lesz a Poco F6-os.

A széria premierjének marketinges anyagaiA széria premierjének marketinges anyagai A széria premierjének marketinges anyagai (forrás: Twitter) [+]

A Redmi Turbo 3-ban specifikációi alapján korrekt AMOLED kijelző, Snapdragon 8s Gen 3-as SoC, LPDDR5x memória és UFS 4.0-s tárhely van, illetve Sony LYT-600-as érzékelővel szerelt főkamera. Utóbbiról elképzelhető, hogy a Poco verzióból hiányozni fog, s helyette más szenzort kap.

A Poco F6 Pro pedig a pletykák alapján a Redmi K70-ből készül, így a sima F6-hoz képest nagyobb felbontású AMOLED kijelzőt és erősebb Snapdragon 8 Gen 2-es processzort nyújt majd a vásárlóknak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés