Képeken a Honor 200 Pro

Az egykori anyacég, a Huawei fotós csúcsszériájára hasonlít a hátlapi dizájn.

A Honor 200 Lite már megjelent Franciaországban, emellé pedig még minimum két modellt várunk a 200-as szériában. Egy biztosan el is jut Európába a Lite mellé, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a sima 200 vagy a 200 Pro lesz-e ez a modell. A Twitteren keresztül most utóbbiról szivárogtak ki renderképek, ezeken láthatjuk a kéttónusú hátoldali dizájnt és a kameraszigetet.

Ebben a három színben biztosan várható a Honor 200 Pro
Ebben a három színben biztosan várható a Honor 200 Pro [+]

Az ovális szigeten várható egy periszkópos teleobjektív, amivel a kép feliratainak tanúsága alapján akár 50x digitális nagyítás is elérhető lesz. A kamerasziget leghangsúlyosabb eleme az 50 megapixeles felbontású kameraszenzorral, valamint f/1,9 és f/2,4 között állítható blendével rendelkező főkamera, ezek mellett egy kéttónusú LED villanó és egy ismeretlen (valószínűleg ultraszéles) kamera várható a hátlapon. Az egész elrendezés ismerős lehet, a Huawei vezetett be ehhez hasonló hátlapi dizájnt a P60 Promegjelenésekor.

Balra egy renderkép a Honor 200 Pro hátlapjáról, jobbra a Huawei P60 ProBalra egy renderkép a Honor 200 Pro hátlapjáról, jobbra a Huawei P60 Pro Balra egy renderkép a Honor 200 Pro hátlapjáról, jobbra a Huawei P60 Pro [+]

A Honor 200-ról csak pletykák vannak egyelőre a hardvert illetően, Snapdragon 8s Gen 3 és Snapdragon 8 Gen 3 volt eddig említve a 200 és 200 Pro által használt SoC-ként, a négy szélén ívelt OLED kijelzők, a dupla előlapi kamera pedig szinte borítékolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés