Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrathchild

    tag

    Üdv! moderálvaÉrdeklődő kérdezte:
    "Korlátlanul vehető át az iCloud és a telefon?"
    A telefon kártyafüggetlen, az ok.
    kérdés:
    Ha törlöm a telefon tartalmát (a support.apple.com oldalon található eladás előtti javasolt instrukciók szerint),
    van bármi kockázata a vevőnek, akár iCloud-dal, akár bármivel kapcsolatban?
    Nyilván szeretne biztos lenni abban, hogy a saját iCloud fiókjával gond nélkül tudja majd használni, én viszont nem tudom, lehet-e bármi esetleges akadálya ennek a fentiek alapján?!

    Másik:
    nem használtam eddig igazán az iCloud-ot, de most előfizettem nagyobb tárhelyre és ott szeretném tárolni a fotóimat, videóimat.
    Azonban céges telefont használok. A céges fotókat (rendszeres) Onedrive-ba töltöm fel, utána törlöm a telóról. A magánjellegű fotókat, videókat iCloud-ba szeretném tárolni, ha már iPhone-t használok. Valahova fizetnem kellene tárhelyért és mivel a teló nem kezel 2 Onedrive fiókot párhuzamosan, a magánra iCloud előfizetést indítottam. De nem nagyon tudom, hogyan kellene beállítanom, hogy a legegyszerűbben tudjam használni a magán és céges dolgokra.

    kérdés:
    ha a telefonról törlök egy képet, jelzi, hogy az törlődni fog az iCloudból is. És akármilyen bénán hangzik, de nem tudom, mit kell beállítanom, hogy az iCloud tároljon továbbra is minden fotót és videót, amit elkészítettem?!

    kérdés:
    Mivel az iCloud fotókönyvtár gyakorlatilag a Telefonon található Fotók mappa, így olyan megoldás ugye nincsen, hogy én választom ki a fotókat, videókat, amiket szeretnék az iCloud-ba feltölteni és azok ott is maradjanak függetlenül attól, hogy a készülékről törlöm???
    (Hasonlóan Onedrive-hoz)

    Tud valaki javaslatot tenni, mit, hogyan állítsak, ha tudok, hogy mindkét rész (magán iCloud, céges Onedrive) kényelmesen használható legyen?
    Jelen sejtésem szerint (amennyiben azt sikerül beállítanom, hogy az iCloud tárolja automatikusan a készített képeket, videókat akkor is, ha a telóról törlöm őket) a céges (Onedrive-ba szánt) anyagokat törölgetnem kellene folyamatosan iCloud-ból, hogy ott csak a magán cuccok maradjanak.....

    Köszönöm!
    Üdv

    [ Módosította: #45553408 ]

Új hozzászólás Aktív témák