Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Ragnar95 #170461 üzenetére

    "Utazás közben, sorban állva, stb előkapod a laptopot a zsebedből?"
    Laptop vs. telefon esetén én se értek egyet, de tablet vs. telefon esetén szerintem simán kiválthatja. Ha úgyis csak pár percig kell a telefon sorban állva meg utazás közben, akkor mindegy a kijelzőméret, valami játékot elnyomkodva vagy 2 cikket elolvasni jó bármelyik. Ha meg pl. vonatút és 1 órát fogok ülni rajta, akkor nyugodtan előkaphatom a tabletet is, amin ezerszer kényelmesebb bármit csinálni, mint telefonon. Tipikusan szó szerint menet közben olyanokra kell a telefon, hogy: megnézi bejövő üzeneteket, e-mailre rápillantani, teendőlistára vagy naptárra ránézni. Erre pont olyan jó az SE kijelzőmérete is, mint a plus-é, sőt még akár jobb is (kényelmesebb és stabilabban meg lehet tartani).
    Mondom ezt egy 6s+-al, és valószínűleg nem cserélném le a fenti párosra, de ebbe jórészt belejátszik, hogy biciklivel közlekedek és azon nem szivesen cipelek egy 10"-os tabletet pluszba. De szerintem a plusra teljesen reális alternatíva egy SE + tablet páros.

Új hozzászólás Aktív témák