Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz pzstm #142089 üzenetére

    Attól függ hivatalos helyen akarod majd beszerezni, vagy jó aprós hirdetés, vagy gsm bolt, esetleg pár hónapos használt ?
    Szeptermberben I7 még nem lesz itthon, bár németből behozható ha megy ki ismerős, sorban sem kell nagyon állni érte sztem.
    6S lesz akkor is új független 180-190ezer (nem hivatalos helyen) között (64GB-osról beszélünk természetesen), I7-ből meg 300ezer körül valahol, de ez se lesz itthon 2 év garis. Ami 2 év garis (1 év gari + 1 év szavatosság) az októberben várható itthon leghamarabb.
    Használt 6S full doboz makulátlan (akár 1-2 hónapos és nem refurb, mert azokkal több gond is lehet, és nem mellesleg azon nyerészkedők miatt nehézkes a garis ügyintézés itthon akik ezeket nagyüzemben árulgatják) lesz simán 160ezer küröl (független természetesen) szeptember közepe-vége felé, sőt talán 1-1 olcsóbbat is ki lehet majd fogni....na ahhoz képest a kb dupla árat tuti nem éri meg az I7.
    Hacsak kamerában nem dobnak vmi nagyot, akkor olyan sok előrelépésre nem számítanék.
    Nem lesz észrevehetően gyorsabb csak tesztekben meg ezt elemző videók méréseinél, talán jobban bírja majd az akku a jobb soc-al, és talán nem lesz hardveres a home gomb, de ebből szinte csak a jobb akkuidő és a jobb soc ami biztos. A home gomb lehet marad, a kamera meg ki tudja érdemlegeset fejlődik-e. Én örülnék, ha esti, félholmályban készült képek világosabbak és zajmentesebbek lennének (legalább 1,7 -1,6F-es kamera, nagyobb pixelek) gyorsabb fókusz, és OIS is lenne a sima 7-esben nem csak a plus/pro-ban, meg 4K 60fps HDR felvételi mód (végre valahára)
    Aki nincs oda annyira a fényképezésért/kamerázésért annak lehet nem lesz nagy eresztés I7 még ha tényleg jobb lesz is a kamera.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák