- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz
wertigo1984 #48948 üzenetére
Ez a hiba csak a "sima" 4 re jellemző!
Állítólag típus hiba, így akinek garis, cserélniük kell!
Nincs szétszedés, feszegetés vagy ilyesmi! Az Apple elismerte a hibát, így cserélniük kell!
A kérdés az, hogy hazánkban hogy állnak a kérdéshez!
A fickót most felhívtam, megkapta az emailt, és továbbítja az illetékes elvtársnak!
Ha van infóm, rögtön leírom itt! -
Otisz
őstag
válasz
wertigo1984 #48344 üzenetére
Akkor meg is válaszoltad magadnak
-
Otisz
őstag
válasz
wertigo1984 #48339 üzenetére
Jó kérdés.
Mennyi pénz van rá? Sokszor ez az ami eldönti. -
spyduck
nagyúr
válasz
wertigo1984 #48068 üzenetére
Nekem már mind1, mert megvettem, jóval drágábban
Csak most fájdítom a szívemet. -
válasz
wertigo1984 #48054 üzenetére
Majd ha sokat utánaolvasol, akkor jobban képben leszel. Van csomó kis praktikus dolog, ami csak JB-vel elérhető, pl. gyorskapcsolók notif. centerben, stb. Én éveken keresztül kisérleteztem, bütyköltem, stb. Mindig képben voltam, hogyan kell okosan felpakolni dolgokat, hogy ne legyen cumi az akkuidő, meg a sebesség, de aztán meguntam, és már maga az OS is elért egy olyan szintet, hogy nem feltétlenül szükséges a JB a teljes értékű használathoz. Nem azt mondom, hogy nem hiányzik 1-2 kényelmi funkció, de ezekről inkább lemondok azért,hogy maradjon gyors és stabil a rendszer. Hozzáteszem, régebben azért véleményem szerint nem voltak ennyire gázosak a JB-s stuffok. Sokkal kevesebb okozott gondot, vagy okozott látványos merülést, lassulást, stb.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
wertigo1984 #48038 üzenetére
Nem túl nagy az a Note? Bár a női táskában éppenséggel elfér minden
-
Csabee.
nagyúr
válasz
wertigo1984 #47742 üzenetére
A gépre csak itunes kell. A többit te fogod eldönteni hogy mit fogsz használni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
wertigo1984 #47742 üzenetére
Szerintem jo vetel lesz! Stabil az biztos! En is 4s-t hasznalok es mindenre jo. Naponta kell tolteni ezt is az a baj.
-
válasz
wertigo1984 #47734 üzenetére
4s simán vehető, akkumulátoros üzemidő nagyon is rendben - plánr 5.1 óta -, kijelzős probléma nincs, az ios meg vagy fekszik majd neked, vagy nem, de ez nem a telefonon fog múlni...
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
wertigo1984 #47734 üzenetére
Bar teljesen szubjektiv, hogy ki milyen keszuleket vasarol, szerintem erdemesebb most venni egy 4S-t es majd utana egy 5S-t. Ha belegondol az ember, ma mar egy sika 3G nek nincs letjogosultsaga, laggol lassu mint a dog es csak az iOs 4.2.1 megy fel ra, mig a 3GS igaz nem olyan konnyen, de az iOS 5.1 is vigan el fut rajta. Azert mondtam higy szubjektiv mert van aki az osszes verziot megveszi, de ketseg arrol nincs h az "S" verzio egy erosebb, javitott telefon.
Az akkumulator problema az iOS 5.1 el vegleg javitva lett, bar nekem mind a ket fajta iOS 5.0.1 en sem mutatkozott a problema. Jelenleg is iOS 5.0.1-en vagyok, es normalis hasznalat mellett tobb, mint egy napot kibir. Sarga csikokrol meg nem hallottam meg.
@obga: En este Airplane modba berakom, es egesz ejel kb 2%-ot merul, utana visszaallitom normalis hasznalatra es altalaban 1 napot, vagy annal tobbet kihuzok egy toltessel. (i4S, iOS 5.0.1 9A406)
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Napelem
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest