- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
bobooo #43155 üzenetére
Pedig igen!
Ugyanis: hétvégén restore volt, 5.1-es szoftver felkerült és új telefonként lett beállítva. Akkor megtaláltam benne a netmegosztást, ott volt a beállításokban.
Aztán láttam, hogy az APN nem az, ami nekem be volt állítva, hanem: standardnet.vodafone.netEzt átírtam vitamax.internet.vodafone.net-re, és most megnéztem, most nem jelenik meg a beállításokban a szem. hozzáférési pont!!! 4.3.5-ön sem volt ott.
Mindig gyanítottam, hogy a Vitamax net a bűnös, de most már tudom is!
-
kisbandima
tag
-
-
mutyi
senior tag
válasz
bobooo #40675 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de az alsó részében van egybeépítve a wifi antenna modul és a speaker. felette pedig ott van elég közel az akksi és ott csatlakozik az akksi az alaplaphoz.
Na most a készülék hátulja ott az alján sérült meg a legjobban,ott szakadt el a wifi+speaker modul-nál található kábelecske is. Ebből gyanúzok arra, hogy 1-2 centivel arrébb meg az akksi is megkapta a magáét. -
-
mutyi
senior tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest