- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Roland93 #48458 üzenetére
Nem vagyok már gépközelbe, de majd megnézem mi lehetne a megoldás, mert hülyeséget nem akarok javasolni. De az iTunes-ba kapcsold ki az automatikus szinkronizálást, és akkor nem fog mindent egyből feltenni, ha rádugod a telefont. De amúgy nem te használnád, vagy miért van több kontakt listád? Az javasolnám addig még, hogy esetleg külön helyre rakd fel a kontaktokat, és akkor ki tudod választani, hogy melyik helyről szinkronizáljon.
-
Tibee86
nagyúr
-
manchester85
veterán
válasz
Roland93 #48441 üzenetére
Mit értesz "képek" alatt? A gépről szinkronizáltakat vagy ami a telefonon van? Azt is külön kezeli az iTunes, nem fogja egyik eszközről rászinkronizálni a másikra a képeket.
szerk: Nem mondom, hogy aktívan használok több eszközt, de apám iPhone-ját is rádugom néha a gépemre, csinálok egy backupot, szinkronizálom, stb, de még soha nem kavarta össze a különböző eszközöket. Szerintem automatikusan megy minden.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Roland93 #33137 üzenetére
Ha gmail-ed van, akkor oda feltöltöd, beállítod a gmail fiókodat exchange-ként és beállítod a jegyzetek szinkronizálását
Vagy emailen word doksiban elküldöd magadnak, esetleg letöltesz egy dokumentumolvasó programot és abba berakod a fájlt iTuneson vagy wifi-n keresztül
nederlanden: ha gyári független és no JB, akkor mehet a mobilon is a beállítások visszaállítása, JB esetén pedig restore. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
Roland93 #19574 üzenetére
Nincs, csak sim kiszedő. Kérni kell micros simet a szolgáltatótól vagy sablon alapján ollóval kivágni.
norbi2010: azt biztos, hogy nem, may semi-tethered-ötViszont nem ajánlom annak a használatát, mivel elég megbízhatatlan, volt akinek restore kellett a feltelepítése utána és ha felraksz 1 progit, ami a rendszerfájlokba nyúl bele, akkor lőttek is a semi-tehered-ségnek és rögtön csak tethered JB-d lesz...
-
FefeeX
veterán
válasz
Roland93 #18380 üzenetére
Szerintem egy fólia nem ér ennyit, ha veszel párszázért és 3-4 havonta kicseréled, azzal lehet jobban jársz... Szerintem
DanielK: valamikor szoftverfrissítés lehetett, mert most nálam is elfordul, csak... csak szoftverhiba lépett fel, és nem látom amit gépelek, illetve... Hova töltötted fel a képet? Beszúrom én is ha érdekel
-
FefeeX
veterán
válasz
Roland93 #18376 üzenetére
Én vettem 3GS-re és 4-re is. 3-4 hónapra jó max. Elsárgul, lejönnek a kicsi darabok, egyszer betolod a zsebedbe, és felkunkorodik, aztán dobhatod ki. De tényleg, a legnagyobb gáz inkább hogy durván besárgul. Hamar. Az egyedüli pozitívuma, hogy az eddigi fóliák közül ezt az egyet tudtam csak 100% bubimentesen feltenni. DE pár hónap után mindenfelé ragasztógalacsinokat hagy majd, és nem győzöd takarítani a telefont
DanielK: ezt kb két hete próbáltuk, akkor egyik sem fordult el, azóta lehet, hogy javították. Valóban, tegnap, hogy visszaárazták a whatsappot free-ről, most már fizetős, annyival nem tud többet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest