- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
sirarcheer #48586 üzenetére
Kipróbálom.
-
StLui
veterán
válasz
sirarcheer #46287 üzenetére
Nekem is minden, mindíg be van kapcsolva és megy 2 napot, egyszer próbálkoztam pár napi BT-vel is de a 2 nap helyett lett 1 nap, és mióta nem használom azóta is 2 napot bírok töltés nélkül. De akkor megint rápróbálkozom, viszont Dension tapasztalatodnak örülök. Lehet másik autóba olyan lesz akkor, ha megy a BT teszt
-
Kommy
veterán
válasz
sirarcheer #45109 üzenetére
Nekem cask 3Gs-em van de még innen is tökéletes a megosztás bluetooth-on keresztül.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Ha van az iPhoneodhoz 3G, akkor nem nagyon van értelme 3G-s iPadet is venni. A megosztás pedig tökéletesen működik, szóval nem lesz ilyen problémád.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Én is csak wifiset vettem egy hete, mert én is sokallottam a 3g-st. A minap próbáltam ki a megosztást. Amellett, hogy működik, még arra is jó hogy iPhone-on látom folyamatosan az adatforgalmat.
-
Misi1979
őstag
válasz
Teljesen jol mukodik a net megosztasa ipad-re.
-
válasz
sirarcheer #41311 üzenetére
Funcionalitása meg zéró, hogy fogod meg,ha széltől-szélig kijelző van... Jahh, le lehet majd tiltani a szélén pár centit,hogy ne érzékeljen, értem....
Látványos konceptnek tényleg jó, és pusztán erre szánták. Szóval a célját elérte
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #38255 üzenetére
Vizes, meg párás ne legyen, ennyi.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #35347 üzenetére
A 4S-ben máshogy oldották meg a Home gombot, nem lesz vele probléma valószínűleg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirarcheer #35335 üzenetére
Én most döntötte, úgy hogy leveszem a tokot és a fóliát.
Üdv a klubbanMás.
Megjött az iCase bőrtokom, este berakok nehány képet. -
TheMarci
addikt
válasz
Gondolom, más a képaránya a filmnek, mint a telefonnak, ezzel nem sok mindent lehet normálisan tenni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Fólia nélkül viszont érdemes valamilyen becsúsztatós tokot venni hozzá. Abban tartom én is, nulla karc.
Mivel az iPhone kijelzője nem 16:9 és nem is 4:3-mas arányú, így valahol mindig lesz fekete csík. - Lehetne nyújtogatni, konvertálgatni, de akkor meg teljesen torzulnak az arányok.
Soha nem szoktam konvertálgatni, 1,5gb-s divx-eket ráhúzom, tökéletes minőség.
-
manchester85
veterán
válasz
"Mert vagy két csík van alul felül, vagy belezoomolva hiányzik a kép két oldala. Ez így gáz, vagy van valami beállítás amit még nem vettem észre?"
Mégis hogyan kéne optimalizálni? Ha anno felvettek egy filmet valamilyen képaránnyal (valószínűleg 16:9) akkor ahhoz, hogy "optimalizált" legyen, ugyanilyen képarányúnak kellene lennie az iPhone kijelzőjének is. Vagy csík van alul-felül (és megmarad a képarány) vagy belezoomolsz, és a két széle lecsúszik. Ez a geometria törvénye, a filmet nem fogják újraforgatni iPhone-ra optimalizált képaránnyal.
-
Highscreen
csendes tag
válasz
sirarcheer #33718 üzenetére
Értem.
Utána nézek ennek a Sygic-nek..
Igen az Igo-ról én is sok rosszat hallottam/olvastam, ezért is voltam kicsit tanácstalan, mivel az régen elég kurrens cucc volt és most ilyeneket hallok róla, akkor mire számíthatok a többivel kapcsolatban.
Köszönöm szépen a gyors választ!Üdv, Highscreen
-
nofi
addikt
válasz
sirarcheer #30275 üzenetére
meglepődnék, ha már most free lenne a GTA3
Egyébként köszi a listát -
bandigno
senior tag
válasz
sirarcheer #28878 üzenetére
ezeket vágom/nézem/ismerem, sajna a probléma nem ez, hanem az emlitett appok megbízhatósága, ill mennyire lehet hagyatkozni rájuk
Szóval ha ünnepek alatt/után/előtt belefuttok navi akcióba, akár itt, akár priviben jelezzétek PLZ! -
válasz
sirarcheer #28878 üzenetére
Mivel ma jelent meg, szerintem elég nagy eséllyel az emberek 99%-ának újat mondtál
Köszi
Egész jónak tűnik. Nekem egyelőre a fekete háttér tetszik a legjobban...
-
bepe79
addikt
válasz
sirarcheer #28710 üzenetére
Miért?
-
StLui
veterán
válasz
sirarcheer #25528 üzenetére
azért ez annyira nem meglepő, vodások igo-t használhatnak ingyen t-sek navigont, akinek bejött az ezeket meri ajánlani, sygic hol ingyenes?
-
Ragnar95
félisten
válasz
sirarcheer #25512 üzenetére
Én használtam már mindkettőt, most épp a Navigont használom. Amúgy ha szerinted ezek sz@rok, akkor mondj már légyszíves alternatívát...
(Esetleg TomTom,de más nem igazán van...)
Amúgy valami ingyenes app-et tudna valaki ajánlani, ami kezeli a word,excel,ppt fájlokat és akár emailből is lehet bele importálni őket?
-
sarkan
aktív tag
válasz
sirarcheer #24049 üzenetére
Köszi.
Akkor nem nyomtatok közvetlenül iphone-ról. -
S3cu
tag
válasz
sirarcheer #24049 üzenetére
Na ezt jó tudni
-
válasz
sirarcheer #20812 üzenetére
Nem oda raktam sosem. Viszont az tény, hogy tök más dolgokat mutat, mit mikor egyedül alszom...
-
rep3at
őstag
válasz
sirarcheer #18520 üzenetére
Persze, nem csak de nézd meg hogy másik csomaggal mennyibe kerül. Ismerősöm ikonnal vette két év hűséggel, ha jól emlékszem 30e Ft-ot kellett kezdőnek befizetni, utána meg 2 évig minden hónapban 20e Ft. Az 510e Ft két év alatt. Nem semmi.
-
Ati007
őstag
válasz
sirarcheer #18353 üzenetére
mi lenne ha kevesebb smileys-t használnál
-
FefeeX
veterán
válasz
én most ezzel gyűjtök HSZ-t, mert nem lehet lájkolni vagy pluszegyezniAti007: aki nem követi a topicot, az nem érti... Olvass vissza 2-3 oldalt, ajánlom Zack hozzászólásait, akkor kevesebbet kell
-
DanielK
addikt
válasz
Nekem nagyobb és tovább bírja! bibíí! -
vadászcsiga
félisten
válasz
Esküszöm én is pont erre készültem hogy Zack után szabadon leb@szom a jonepet.
Jó lett -
m3tr0
őstag
válasz
sirarcheer #18153 üzenetére
Igen, youtube-os videóknak van hangja végig és az nem akadozik.
Ha neten hallgatok rádiót az is szól, hiba nélkül.Sőt amit a telefonra töltök le csengőhangot az is szól hiba nélkül.
Tehát olyan csengőhang, amit egyből a telefonra töltöttem le, nem pedig pc-re ->iTunes-> és a telefon útvonalat járta meg. Ezért bízom benne, hogy software-es hiba lesz. -
válasz
sirarcheer #17778 üzenetére
Nem lehet, hogy a settings - icloud - documents and data - use cellular ON-on van? Nekem az volt, és vígan nyomatta ugye, mikor nem volt wifi, 2 nap alatt 250 mega ugrott a mobilnetemből
-
MoLeS
csendes tag
válasz
sirarcheer #17778 üzenetére
Ott valami más is lesz ami pörgeti a forgalmat, mert nekem a Facebook/helyfüggő időjáráson kívül a Facebook Messenger értesítések is be vannak kapcsolva+Twitter, és most járok 200 megánál. Mindezt úgy, hogy előfordul hogy 3G-n töltöm le az AppStore által felajánlott frissítéseket.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
sirarcheer #16396 üzenetére
Mela Kehes: igen, igen
-
Otisz
őstag
válasz
sirarcheer #15991 üzenetére
jaja...elég lassan.
nekem 5 perce 33 percet ír ki. tölti, de nagyon lassan (a letöltési csík mozog).
27 perc -
KZP
őstag
válasz
sirarcheer #15877 üzenetére
Tényleg lehet benne igazság, erre nem is gondoltam.
-
plus44
veterán
válasz
sirarcheer #15877 üzenetére
Simán lehet, végül is nekem ott van 120giga zene, amit meg kell nyitnia, szépen albumképekkel behoznia.
bepe79: grafikusoknak, szerkesztőknek, tervezőknek, programozóknak, 8-16gb az alap, sőt most már a 8gb kevés is. Mi használja? PS, egyéb videóvágó, szerkesztő, képszerkseztő alkalmazások, és nyilván célprogramok az egyes munkakörökhöz kapcsolódóan. Ezek nagyon erőforrás (proci, memória) igényesek.
Solar_Wind: akkor csak meg végképp nem tudom.
-
SÖ
addikt
válasz
sirarcheer #15837 üzenetére
Én nem olvasok handrást sem, a nyocker stílusa távol áll tőlem, de az Apple filozófiájától is. Arról nem is beszélve, hogy csak a motyóit akarja értékesíteni. Az egész arról szól.
Amit írtál "4G" - gondolom a negyedik generácios mobol szólgáltatást jelőlné. Ez azért ostobaság, mert a mobilok fejlôdése sokkal gyorsabb. Szerinted az LTE (4G) után az 5G hány év múlva jön? Tíz év, húsz év? Addig nem lesz új iPhone? Vagy csak 4G (A, B, C,) jelzéssel? Próbáld átlátni a dolgokat, és nem handrás bűvkörében élni. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #15837 üzenetére
Persze. Itt nem magára az app-ra, hanem alapvetően a Tesco szolgáltatásaira gondoltam. Én mondjuk üdvözölnék egy ilyen megoldást Mo-n is, mert utálok vásárolni
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #15831 üzenetére
Sajnos még nem ilyen:
-
SÖ
addikt
válasz
sirarcheer #15821 üzenetére
Elnevezés kapcsán a trend a következő.
1. Csak hardveres szoftveres a frissítés, marad a szám a névben "S" second (második kiadásdt jelezve). Ezmár kétszer előfordult.
2. Hamindezek fekett markáns eltérés mutatkozik a fizikai külsejében, akkor változik a szám a névben, jelőlve a generáció váltást.iPhone 5 v. iPhone 5G
-
D@niel
addikt
válasz
Nuts eszméletlen jó, tessék kipróbálni, iPad-en triplán jó.
-
válasz
Köszi
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
sirarcheer #15821 üzenetére
Hogy nem 4g lesz a neve arra van egy ezresem
-
válasz
sirarcheer #14756 üzenetére
Régebben csak átlőttem ISOLatin2-re a kódolást, és minden jó volt. A frissítésből kivették ezt, és a maradék lehetőségekből hiába állítok bármit, nem lesz ékezetes betű.
dabgergo: Köszi, ISO-8859-1-esben pont jók az ékezetek. Szóval asszem' OPlayer-t törlöm is.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
sirarcheer #14756 üzenetére
ezzel nekem sincs baj mert müködik csak bizonyos filmeknél és sorozatoknál nem csinál semmit a felirattal legalábbis nekem ez a bajom vele
-
makaveli666
senior tag
válasz
sirarcheer #14511 üzenetére
1. igen
2. semmi -
DanielK
addikt
válasz
sirarcheer #14263 üzenetére
Megelőztél.
Igen, ez a szoftverfrissítési garancia koncepció érdekes. Régen a nokia telefonoknál volt ilyen, mikor a távol keletről behozott telefont hivatalosan nem lehetett frissíteni vagy csak angol nyelvű szoftver ment fel rá (jaártam így)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sirarcheer #14242 üzenetére
Ezt mar tudni lehetett amiota samut beperelte az apple a tabbal kapcsolatban.
-
máyköl
veterán
válasz
Megvédjük, ami a miénk...
Csak azt tudnám, mire gondolt ez alatt... -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Nem is értem mi itt a perre az indok.
"amiért az szerintük engedély nélkül használta fel a Samsung WCDMA-szabvánnyal kapcsolatos szellemi tulajdonát."Szerintük? Ebből semmi nem lesz, kb mintha rámutatok valakire az utcára, "szerintem ő tört be hozzám tegnap este". Bizonyíték kell. Honnan tudja a samu hogy milyen megoldásokat alkalmazott az apple?
Bulvárgyanús az egész.Nem lennék meglepve, ha a samsung lenne a beszállítója a wcdma chipeknek.
Amúgy, ha a samsung ellehetetleníteni szeretné, vagy legalábbis jól keresztbe tenni az apple-nek, akkor szüntesse meg az alkatrészek beszállítását az iphoneba. Ja, hogy baromi sokat eladnak belőle és baromi jó lóvé jön belőle?
-
JamesHun
addikt
válasz
ha igazuk van akkor így járt az apple
remélem megfingatják és befejezik ezt a felesleges pereskedéses baromságot
ha nem akkor a SP-ból beküldöm a "Ne Pereskedjetek Pandát" -
libaháj
csendes tag
válasz
Balhé van a homokozóban...
-
pr0bi
senior tag
válasz
Ez gyors volt
-
bepe79
addikt
válasz
sirarcheer #13257 üzenetére
Most kipróbáltam itthon: amit az iPhone nem látott wifin és a beépített AppStore-ján keresztül (keresővel sem), azt a gépre telepített iTunes és annak az AppStore-ja egyből látja, látom a Dungeon Hunter 2 HD fizetős verziót, és a Dungeon Hunter 2 Free-t is, meg meglesz a többi app is így már.
-
bepe79
addikt
válasz
sirarcheer #13221 üzenetére
Húú, szuper!
Nagyon szépen köszönöm, meg a többieknek is a tippeket, azokat is ki fogom próbálni!
-
MajaG
senior tag
válasz
sirarcheer #13071 üzenetére
Szia!
Próbáltam ezt magamtól is. Kínai betű a jutalom ékezet helyett.
-
Scoobyka
addikt
válasz
sirarcheer #12944 üzenetére
Kiprobaltam nekem tetszik
egyedül csak azarnyekok hianya es az elmosodott feliratok furcsa,de le a kalappal a keszitok elott. Psp grafika sztem siman van...elmeny is jo
-
DanielK
addikt
válasz
sirarcheer #12944 üzenetére
Letöltöttem. Az irányíthatóság teljesen jó. "Ketté" van osztva a képernyő. Bal felén bárhol "tapizod" egy virtuális joy jön elő, a jobb felén pedig nézelődhetsz a mukival. Jobb oldalon van két fix "gomb", az egyik a lövés a másik az újra töltés. Olyan, mint a Gameloftos fps-ek, csak ott a bal oldali joy fix, itt nem hála az égnek.
A grafika brutális!!És "csak" 220 MB! A hosszúságáról ennyi idő alatt nem tudok mit mondani. Nem sokáig teszteltem mivel dolgozok és a főnök nem biztos, hogy jó szemmel nézi, ha a telefonon játszok a munka helyett.
De nyomkodnám legszívesebben, mert már most nagyon tetszik!!
-
gambesz
tag
válasz
sirarcheer #11445 üzenetére
Köszi, majd mindjárt!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirarcheer #10703 üzenetére
Amikor még jb-ztem nem volt hasznalhato warez link primohoz. Most már jol átbeszéltük a témát köszi a segítséget valamelyiket kinézem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirarcheer #10697 üzenetére
Az a baj hogy a sygicet nem szeretem inkább iGo. Amikor jb-ztem kipróbáltam ingyé de nem jött be évek óta igot használok jobban kezreesik főleg ez az új primo, azt mondják jó.
Mondjuk pénzügyileg a Navigonnal járnék a legjobban ott 20€ az Európa csomag appon belül. -
vadászcsiga
félisten
válasz
sirarcheer #10687 üzenetére
Na ez jol hangzik. Úgy érted hogy vegyem meg a magyar-románt 20€-ért és azon belül vegyem meg amit írsz?
-
Gorbesz
tag
válasz
sirarcheer #10596 üzenetére
tudom, az van fenn. a kerdes az hogy az regiben (amirol beszelunk) volt-e
-
bandigno
senior tag
válasz
sirarcheer #10578 üzenetére
kicsit érthetőbben mondom akkor a kérdés/kérést: független i4em van, beleteszek egy t-s kártyát, leszedem, telepítem, úgymond "aktiválom" a navit és utána visszaraknám a gyakrabban használt pannonos kártyát. ez a kérdés lényege, h utána menne-e
próbálta már vki? vagy egyből el sem indul a navi?
THX -
JamesHun
addikt
válasz
sirarcheer #10365 üzenetére
Primo is mutatja melyik sávban kell menni
legalábbis autópályán és társain tuti
városban nem esküdnék meg ráa sebességkorlát későn jelzése engem is idegesít kicsit primoban
-
kacsaesokos
tag
válasz
sirarcheer #8761 üzenetére
igen
-
ferrari1
őstag
válasz
sirarcheer #7327 üzenetére
Ráadásul teljesen random módon csinálja
Tudok élni nélküle, de: 1.: nincs így rádióm ami nekem fontos 2.: eddig minden telefonnal hiba nélkül működött! Első csalódás megvan, remélem nem ér több kellemetlen élmény.
-
zack
nagyúr
válasz
sirarcheer #6750 üzenetére
Én is frissítettem, és csak néztem nagyot...Valószínűleg közel van már az iOS5, és már kompatibilis lett vele a Camera+. Azért gondolom hogy közel van, mert elég sűrűn frissítik a Camera+ progit, de a következő frissítés nagyon úgy tünk, hogy már iOS5 után fog jönni, ezért lett felkészítve a mostani frissítésben.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #6750 üzenetére
Ja, azon a mondaton én is mosolyogtam
-
máyköl
veterán
válasz
sirarcheer #6596 üzenetére
De ez a srác már nem egy ilyen I4 -et eladott, és mindegyikre pozitívat kapott.
-
D@niel
addikt
válasz
sirarcheer #6414 üzenetére
Ez oké, mert akkor egyből rendelném is meg majd az i5-öt ha megjelenik a webshop-ban, de én sehol nem láttam a törlesztő opciót. Beléptem a myT-mobile-on, megkerestem az i4-et, ikon200al ugye 114, 2 évvel veszem, rámegyek a megrendelés, aztán ennyi, utána már csak az adatok, meg a megrendelés leadása volt.
Na, de akkor ha most ezt leütöm, teszem azt megtudom venni törlesztőre most az i4-et, akkor a mostani előfizum, ikon200, 2 éves, '09 nov. 16.-ától él, megrendelem az i4-et 2 évvel ikon200-ban, akkor a mostanit magától megszünteti? Mert ha már megveszem, akkor nem szeretném még fizetni azt a pár hónapot ha nem is tudnám kihasználni az új mellett.
Bár szerintem októberben lesz i5 itthon, akkor meg már megvárhatnám a november 16.-át, és nem lesz kavarás, pl. törlesztőnél pár tizest ott hagyni.
Picit bonyorultan fogalmazok
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
sirarcheer #4184 üzenetére
kiprobalom ezt is majd, koszi. server sajna mindhez kell
-
zack
nagyúr
válasz
sirarcheer #3526 üzenetére
Akkor szedd lesz 720p-ben is. Aztán ha 1080p-ben nem tudod végignézni, feltöltöd rá a 720p verziót.
-
megema
őstag
válasz
sirarcheer #3507 üzenetére
OPlayer-ből a legfrissebb (1.27) mindenre szaggat kicsit, nem kell (Full) HD hozzá. 1.26 rendesen működik.
-
zack
nagyúr
válasz
A telefon nem bírja erővel. Azért az 1080p folyamatos lejátszásához ez a hardver kevés.
De áruld már el, mi az istennek 1080p egy 3,5 colos kijelzőre?
Mert ezt sosem értettem...
Nincs ember a földön, aki 3,5 colon megállapítja az 1080p és a 720p közötti különbséget, de még 10 colon se.
Az meg már csak részlet kérdés, hogy egy 1080p mkv 8-14Gb, ami egy 16Gb iPhone 50-90% minjárt el is foglalja.Az a legjobb, ha te magad konvertálsz rá 640x960 felbontással saját filmet mp4 formátumban. Ez így max. 1,2 - 2,5Gb.
-
manchester85
veterán
válasz
Szia!
Én iPad 2-n próbáltam 720p-vel, mkv fájllal, azzal nem volt gondja. Egyébként én meg voltam elégedve vele, 1,5 hónapig használtam, de a full hd-t nem tudom, hogy elbírja-e.
-
sly54
tag
válasz
sirarcheer #1667 üzenetére
Mindenhol néztem,sehol nincs
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sirarcheer #761 üzenetére
Azért ez így nem igaz, sokkal könnyebb tárcsázóban pötyögni a nevet, mint kontaktok között kikeresni az 1000-ből.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
sirarcheer #761 üzenetére
Az lehet de mennyivel gyorsabb és egyszerűbb szűrni nagy gombokkal
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
sirarcheer #759 üzenetére
háát nem is tudjam mit mondjak van még fejlődnie.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
sirarcheer #79 üzenetére
Hát, frissíts talán 4.3.2-re, de alapvetően - mint azt már tárgyaltuk itt - sok összefüggés nincs a verziószám és az akksi között. Nekem szintén 4.3.1-en, reggel fél nyolckor vettem le töltőről, azóta mondjuk nem nagyon nyúltam hozzá azon kívül, hogy pár e-mail-t megírtam, és három weboldal-t megnézegettem + facebook. Most 98%-on áll.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest