- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
boogie84
veterán
Amikor elkészítettem a Sn0wBreeze - 2.9.2-el az 5.1-es szoftver jb-s verzióját, és rádugom a telefont majd elkezdem visszatölteni rá az új szoftvert akkor meddig kell várni mire elkezdi?
Elég sokáig csak az van h az iphone felkészítése visszatöltésre, majd bedobja a 1604-es hibakódot. -
Tibee86
nagyúr
Rendben, hogy van olyan, de annyi memóriát megenne, hogy a fő funkció, a telefon résznek nem jut elég memória?? Ezt azért én kizártnak tartom.
Másfelől szerintem rengetegen használják úgy a telefont, hogy nem zárnak be semmit, mert azt se tudják, hogy be lehet. Szerintem ha ez így lenne, akkor csak erről szólna ez a fórum, mert sokan szenvednének ezzel a hibával. -
kisbandima
tag
Tényleg, igazad van. Csak a szám címének megkérdezése megzavart.
Ezt találtam: iPhone/iPod Touch Voice Commands Cheat Sheet
-
Ombi5
őstag
Igy csinaltam, de mindig ezt irja ki The iPad could not be restored. An unknown error occurred (3194)..
(Hogyan tudunk visszatérni olyan rendszerre amit az Apple már nem ír alá?
Indítsuk el a programot, menjünk az Advanced fülre, és ott tegyünk pipát a Set Hosts to Cydia on Exit elé, majd lépjünk ki a programból, és elkezdhetünk restoreolni. A shift billentyűt nyomva tartva kattintsunk a Restore gombra, majd válasszuk ki a korábbi firmwarehez tartozó IPSW fájlt.
-
kisbandima
tag
Ez így egy kalap s***. Egy képnél kipróbáltam, hogy a geotagging alapján hova rakja a térképen. Nem sokat, csak ránézésből bő 40-50 km-t tévedett. Ellenben a Google Maps sokkal pontosabban megmutatta (nagyjából 20-30 m-t tévedett, de az utca rendben volt, ami ebben az esetben gyakorlatilag elhanyagolható). Reméljük nem ez lesz majd az iOS 6.0-ban, mert ugye már régóta rebesgetik, hogy az Apple le fogja cserélni a Google Maps-t. Én nagyon nem örülnék neki, de ha belegondolunk nem a véletlen műve, hogy az iPhoto nem a Google Maps-t használja. A Google Maps license az év végén le fog járni és az Apple hivatalosan még nem hosszabbította meg. Én nem lepődnék meg, ha 6.0 egyik nagy újítása a Google Maps leváltása lenne, ezzel is még jobban elszakadva a Google-től.
-
kenny123
addikt
Konkrétan én sem tudom, csak paras természetű vagyok.
Kali: Normálisnak tűnik a srác, csak én sem értem.. A lényeg, hogyha eljutunk odáig hogy elküldöm, megjegyzek rola mindent, amit amúgy nem nehéz mert külsőleg tökéletes állapotú, bármilyen apró sérülés feltunne, csak hogy imeivel tud-e kezdeni valamit..?
-
jozsi252
veterán
Itunes-ból fogom mindenképpen csinálni, törni még nem törtem fel a gépemről, meg nemis én csináltam meg neki.
Backupot készíteni itunes-al lehet külön úgy hogy azokat mentem le amiket csak én akarok? Vagy csak úgy tudok backupolni Itunes-al hogy amikor rádugom a telefont a gépre akkor ugye fent kiírja hogy mentést csinál, vagy van olyan beállítás itunes-on belül hogy kitudom jelölni hogy miket mentsen le?
Vagy amit említettél progit csak azzal lehet ilyen backupot csinálni?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest