- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
Csabee. #25026 üzenetére
Mondtam neki, hogy holnapra hozza el a papírokat suliba, kábellel, hozok laptopot és megnézzük, hogy tényleg eredeti-e. Kinézetre teljesen olyan mint az i4, fogásra egy kicsit ridegebb...
Megpróbálok képet készíteni róla.(#25027) Misi1979
Első ami szembetűnt, hogy leginkább ilyen kínai android disztróra hasonlított pár app ikonja. Pl FB app ikonja narancssárga. Eddig csak kéket láttam ilyenből. A settings menüje is érdekes, java beállítások, dual sim stb... -
bandigno
senior tag
-
válasz
Csabee. #24929 üzenetére
300 ft-ért nem mondom le a máshol rögzített előrendelésem... de a lényeg nem az, hanem, hogy az általad linkelt oldal már november 28-at ír megjelenésre...
kenny123: Nem tudni! Valószínűleg életed végéig tartó lelki sérülést akart okozni neked ezzel! Szóval légy résen, nem tudhatod mi lesz a következő merénylet!
-
válasz
Csabee. #24908 üzenetére
Igen, működik, de ha kipróbálnád magát a szolgáltatást, csomó (felesleges) kérdést megspórolnál
b4zsi-: nem változtattak a konstrukción,ha ez érdekel (kicseszés lenne a többi i4 userrel, nemde?).
Kashim: igazából azért pattogok ezen a témán, mert itt is az van,hogy valakinél akad, valakinél nem. Szóval biztos van valami egyértelműen beazonosítható oka a dolognak.
-
válasz
Csabee. #24849 üzenetére
Idézek: "The iTunes Store, Mac App Store, App Store, and iBookstore services (“Services”) accept these forms of payment: credit cards issued by U.S. banks, payments through your PayPal account, iTunes Cards, iTunes Store Gift Certificates, Content Codes, and Allowance Account balances...."
-
Lmh
őstag
válasz
Csabee. #24536 üzenetére
Csabee és vadászcsiga: Nekem a gyorsaság a legfontosabb (ezért cseréltem le 2 hét idegörlő munkával 3G-t 3GS-re a közelmultban), ezért akkor egyelőre távol tartom magam az 5 fölötti verzióktól
Csabee, esetleg ha majd ugy döntök, hogy downgrade-elem 4.2.1-re, akkor írhatok 1 privátot 1 kisebb útmutatásért?
jilian: most töltöttem le a boss battlest- amit fentebb irtak. ez az első akciójáték ami 15 percnél tovább lekötött iphone-on xD majd azt is próbáld ki. Továbbá ha megtalálod amit kerestél akkor azért ird meg, hogy mi volt az xD
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csabee. #24438 üzenetére
Ha nem érthető amit írok, azt szeretném hogy vannak ugye a zene számaim, és ha elfordítom vízszintesen a készüléket, akkor szépen tudjak lapozni. Most úgy elbabráltam a Tag-eléssel hogy ha megnyitom az összes számot, és elfordítom akkor csak 1et mutat... pedig szeretném hogy az összeset mutassa. Mi a teendőm ilyenkor?
-
FefeeX
veterán
válasz
Csabee. #24332 üzenetére
Szerintem maximalizálva van az előzmények száma, és nem a két nap a fontos, de tévedhetek. Minden esetre nálam múlt hetet is mutat, és egy ilyen problémám nem merült fel, mint ami nálad. Lehet, hogy romlott a backupod, régi korábban JB-s backupokkal könnyen lehet probléma...
Scoobyka: a havi csuti lemerítéshez, ez nem NiMH és nem NiCd akksi. Ez li-ion, amit nem véletlen nem lehet lemeríteni teljesen. Nincs benne memória effektus, ergó töknyóc mennyire töltöd mettől meddig, az egyedüli szabály, hogy a Li-iont és a Li-polt nem szabad kisütni, mert az károsítja. De ez ellen meg van hardveres védelem a telefonban. Tehát nem, nem kell.
-
StLui
veterán
válasz
Csabee. #24131 üzenetére
igen, vagy a telefonon egy app segítségével, de ha átméretezed, akkor figyelni kell, hogy kivágod a képből az aránynak megfelelőt vagy torzítod a képet, ezt ritkán használja az ember.
Tehát i4 esetén 2592x1936-os képből vágni lehet aljából tetejéből 2592x1458-as képet ez 16:9, ezt már szerintem ki lehet tenni a 16:9-es TV-re gond nélkül, mert "lekonvertálja" a lejátszó gép, vagy talán a TV, de lehet azt is hogy torzítással méretezed át a képet ugyanekkorára, akkor megmarad minden képi információ, csak "össze lesz nyomva" a kép.
Viszont ha az eredeti képből csak az 1920x1080 pixelt vágod ki akkor nagyon sok elveszik az eredeti képből, mert a szélességéből levágod a negyedét, meg a magasságából a harmadát. -
válasz
Csabee. #22717 üzenetére
Kábellel géphez köt, kapcsold ki a telefont (a lényeg, hogy kikapcsolt telefon legyen géppel összekötve) Redsnow elindít, majd extras - just boot. Ott pedig csináld végig a power/home gombos mókát. (Power 3 mp-ig nyomvatart, aztán nyomni hozzá a home-ot 10 mp-ig, majd a poer elenged, a home nyom tovább, amíg el nem kezd dolgozni, aztán azt is el lehet engedni).
-
Bling95
őstag
válasz
Csabee. #21949 üzenetére
nekem még a négyes időben volt
egyszerűen megmagyarázhatatlan mert feloldani nemtudom alvás közbe a kijelzőt( autómatán zár le) , bekell menni a kontaktokba, kikell keresni hogy mami rámész akkor még nemhivja hanem mégegszer rámenni a telefonszámra....
előzményekbe nemvolt benne mamám, szóval nemértem hogy sikerült
-
válasz
Csabee. #21934 üzenetére
Inkább az az érdekes,hogy 2 olyan ember tapasztalta ezt, akinek JB-je van... Mondjuk nekem is van, de mint azt annyira híresztelni szoktam, minden programot megvettem a cydia-sokat is, így nincs semmi krekkelt szemét a telefonomon. Szóval ennek fényében elgondolkodtató, hogy melyik warezolt programot használhatjátok mindketten, ami a hibát okozza.
Persze,ha beugrik egy "no JB man" is ezzel a tapasztalattal máris ugrott a hipotézisem, de jelen pillanatban erre tudok gondolni, amit írtam.
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz
Csabee. #21563 üzenetére
Elvileg van még a phonebook sim aktiváció is, vagy azt is befoltozták már? Mondjuk azt nem tudom, h honnan lehetne szerezni, de lehet, h érdemes itt is körülnézni az aprók között. Ill. pl az appsolutbe-ban láttam elfekvőben egy pár at&t-s simet, szóval lehet, h érdemes lehet érdeklődni egy közeli iphone szervizben is vagy akár csak az aprón, egy aktiváció erejére nincs-e valakinek ilyen kártyája.
Meg nem tudom, h hogyan lehetne egyszerűen kideríteni, de biztos nincs shsh lementve? Ha véletlenül le lett mentve lehet még visszamehet egy 4.x-es rendszer, azzal kéne, h legyen hacktivation, más kérdés, h telefonként valószínűleg utána sem lehetne használni.
Más. iPHupperrel kapcsolatban Kommynak lehet írni?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest