- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz galaxys80 #34302 üzenetére
Szerintem nem kémkedés, amit a Google és a Facebook csinálnak, hiszen teljesen nyíltan használják az adataidat, te magad hagyod ezt jóvá, mikor elfogadod a felhasználási feltételeiket. Ezért aztán az Apple csak rábízza a felhasználókra, hogy ha akarnak, fizethessenek az adataikkal a Google és a Facebook szolgáltatásainak használatáért. Ez ilyen egyszerű, a user meg vagy él ezzel a lehetőséggel, vagy nem, az már nem az Apple dolga
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
-
moleculez
veterán
válasz Giovan! #34300 üzenetére
Pontosan. Egy kétszereplős piacon attól, hogy az egyiket választom, nem jelenti azt, hogy azt is szeretem. De a hátamon égnek állt a szőr, mikor belegondoltam, hogy a Google appok csak úgy egyenként mennyi adatot tárolnak rólam, hátmég ha az egész rendszer (Android) nekik dolgozik.
Btw iOS alatt szarrá lehet korlàtozni a jogosultságokat, ami by default meg van tagadva(!). Vergődött is a FB az új iOS kiadása előtt. Most az, hogy az app használata közben mi történik, az ne az Apple sara legyen már, ha valaki az egész életét live streambe tolja, legyen az Ő baja. Az Apple mit tehet erről.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Monument Valley 2 ingyenes
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Immy
őstag
Sziasztok,
használ valaki ios-en ingyenes vpn alkalmazást?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
-
Cyberbeni
addikt
Miért akarsz VPN-t használni? Miből gondolod, hogy egy ingyenes VPN alkalmazást használni jobb, mint nem használni VPN-t?
Vagy otthon akarsz egy VPN-t összerakni, hogy ingyenes WiFi-n is nagyobb biztonságban legyél mobilról? Ha igen, akkor miért nem ezt kérdezed?
Ha meg céges VPN, akkor miért nem az IT-t kérdezed?[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Parter #34316 üzenetére
Imgur és Twitter.
Mivel ez egy biznisz, ezért ha normál híroldalt olvasol, annak egy része ki lesz színezve úgy, hogy minél több embert megfogjon, meg mellé egy-két igazság, amit fel tudnak ismerni az emberek és arra következtetnek tudat alatt, hogy akkor az egész szóról szóra igaz.
Ha a megfelelő embereket követed, akkor ők kiszűrik neked az unalmas és álhíreket és egy jó, viszonylag objektív képet kapsz arról, hogy valójában mi is történik a világban. -
moleculez
veterán
válasz Cyberbeni #34318 üzenetére
Google news, egy idő után csak azt kapod amire kíváncsi vagy.
Ez azonban érdekes kérdés, az, hogy kinek mennyire jó az ítélőképessége, milyen (politikai) beáliítottságú, mi az alap műveltsége/ olvasottsága nagyban meghatározza mit fogad be. Nagyon könnyű egyfajta információs burokba zárkózni, és ami attól eltérő megközelítésű, az hülyeség. Ezt tapasztalatból mondom, ugyanis én ezt csinálom, viszont gyakran, és rendszeresen átmegyek a másik oldalra, megismerni az ő álláspontjukat. Objektivitást probáltam már elérni, pl ahogy a kolléga is említette Twitteren, de annak rendszerint az a vége, hogy az xy hírfolyam felét átugrott. Önismereti trainingnek jó volt.
Amúgy van egy app, ami nem a legfrissebb híreket adja, hanem kis csúszásban van, ugyanis csak fact check után, alaposan körbejárva a témát kapod meg a cikket. Persze fizetős, ha érdekel előkeresem.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
galaxys80
veterán
válasz vadászcsiga #34317 üzenetére
🤣
-
gergo5991
őstag
sziasztok valaki tudj valami konnyu egyszeruen hasznalhat ingyenes cad programot lakas tervezesre? karanten alatt szeretnek egy csaladi hazat tervezni unalomuzeskepp jelenleg live home 3d-t toltottem le de valami egyszerubb gyorsabb kene
-
moleculez
veterán
válasz gergo5991 #34321 üzenetére
Minek egyszerűbb, gyorsabb, nem ráérsz?!
Hogy on is legyek: Ha e-simet aktiválom egy telóban, akkor ugye nincs mit kivenni, mi van ha ellopják? Akkor mit kezdenek vele? Azt le tudják cserélni nélkülem? Az XS és széria tud ilyet, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz moleculez #34322 üzenetére
"mi van ha ellopják?"
Semmi.
A SIM-n ez..éve ott van a PIN.
Ha meg nem lenne, akkor a szolg.. is le tudja tiltani, majd uaz-l a számmal kapsz egy új SIM-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Mela Kehes
Topikgazda
Messenger appal van gondom.
- nem tölti be a képeket, videókat
- idézőjelbe tesz minden szöveget amit kapokÚjraindítottam a telót, iPadet, szoftvert frissítettem mindkettőn. Semmi. Letöröltem telón a messengert is és a fecebookot is. Most a messenger belép de nem jelenít meg semmit, forog egy kis karika és ennyi.
Mi lett vele? Nálatok jó?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #34326 üzenetére
Nálam iPaden tejesen jó.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #34327 üzenetére
Írok valakinek iPaden, az telefonon nem látszik és fordítva. Mac-en viszont jó.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Cyberbeni
addikt
válasz moleculez #34329 üzenetére
Be lehet kapcsolni, hogy csak akkor látszódjanak az értesítések szövegei, hogyha fel van oldva a telefon, tehát így akkor sem tudnak SMS-ben bárhová kódot kérni, ha amúgy ki van kapcsolva, hogy kérje a SIM PIN-t. (Ha mondjuk munkahelyen otthagyod lezáratlanul a gépet és mellette lezárva a telefont és mondjuk a böngészős jelszókezelő nem kér ujjlenyomatot/PIN-t/satöbbit, amikor beírja valahova a jelszavad)
Plusz ugye ha van egy eSIM-ed, akkor a másik helyre mondjuk betehetsz egy ingyenes Digis SIM-et, hogy kevesebbet kelljen fizetned összességében.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Én csak ios vs androidon próbáltam ki. Működik oda-vissza.
-
marsu.
senior tag
Ez az idézőjeles dolog nekem is megvan egy ideje... [kép] Szerencsére amikor belépek az appba akkor már nincs ott...
-
bigdady
nagyúr
Nalam sem jó Messenger videó lejátszás hónapok óta. De ha továbbítom a videót akkor ott lejátsza
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Bocsi de még mindig ezen a messengeren rugózok. Értesítés megjön, szalagban elolvasom de ha bemegyek semmi.
azt hittem ha újra telepítem elfelejt mindent, de még a facebook app is pikk pakk visszajött ugyanúgy.
Nincs valami memória féle amit ha törlök jobb lesz? Már nincs más ötletem."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Cyberbeni
addikt
válasz Mela Kehes #34338 üzenetére
Background App Refresh meg Cellular Data be van kapcsolva az apphoz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #34338 üzenetére
Úgy nez ki ez csak téged ver, nálam azóta is jó, két platform között is.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #34341 üzenetére
Most néztem két napja jött ki új verzió, azóta van ez. Várom a frissítést, addig jobb híján a friendlyt használom.
-
moleculez
veterán
válasz Mela Kehes #34342 üzenetére
Amúgy nekem is volt egyszer ilyen, de magától elmúlt. Sztem szerveroldalon ragadt be valami template. Írj a supportnak sztem.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Mela Kehes #34344 üzenetére
Reggelre megjavult.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
iPaden a legujabb Chrome mindent szinkronizal, konyvelzok, stb. Csak a jelszavaimat nem. Enélkül nem használható túl jól.
Mi lehet a gond? Mar kb mindent probaltam, szinkronizalas ki/be, bejelentkezes ki/be...
Safariba be lehetne esetleg importalni valahogy? Azert Chrome lenne a nyero, minden mas eszkozomon az van.
Köszi!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #34348 üzenetére
Nálam jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest