- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz #05304832 #31350 üzenetére
Engem az Edge-ben is az oldal tetejére scrollozás zavar, amit a mobilarena-n is sokat használok: kétszer kell a státusz sorra kattintani, mert elsőre csak a címsort hozza elő. Ugyan ez a bajom a Firefoxal is, amit legszívesebben használnék... A Chrome bezzeg egy érintésre fel is scrollozza az oldal tmeg meg is jeleníti a címsort. Azt hiszem továbbra is marad ez...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
moleculez
veterán
Sztem valami verzió diffi lesz ez. Semmi hókuszpokusz, sima edge-ben ottvan iPaden és iPhoneon is. Jobban tetszik mint a Chrome (van pár oldal ahol elfelejtettem a jelszót, de a Chrome tudja)
Gépen is az a default, ugyanis Wint használok, és jól összedolgoznak.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Stylerr
addikt
Csak a Safariban lehet olyat, hogy kezdőképernyőre dobni weboldalakat, hogy onnan egyből nyissa?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
GoProval 2,7k-ban felvett nyaralási videóimat szeretném megvágni iPhoneon ugyanis az asztali gépem nem elég erős hozzá
Milyen programot ajánlotok hozzá ami egy szintel jobb, bővebb tudású mint az iMovie?
Fizetős és ingyenes megoldás is játszikKöszi
-
twinee1337
tag
válasz JamesHolden #31364 üzenetére
Ajánlom neked ezt, nem olcsó de jó cucc
[link] -
Drughi
addikt
Üdv,
Adott egy 1.gen iPad mini, amit a 3,5 éves lányom használ ~ 2 éve. YT-ot kezeli rajta, meg van 2 színező app mellette.
Nyaralásra keresek szigorúan offline programot rá, amivel leköthetné magát ha úgy alakul. Színező, zenélő vidám kis applikáció, akármi.
Van ajánlott?
-
SharpSA
veterán
Keresek jó PDF-be szkennelő programot. Az összefoglalóban van egy, de az pontosan melyik? Illetve ha van másik amit használ valaki és jó tapasztalata van, akkor azt is szívesen venném ha megosztaná.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat.
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Olyan appot keresek amivel meg tudom nezni, hogy x forint hany kuna. Sajnos eddig vagy erre a celra alkalmatlan vagy reklammal telepakolt appokat talaltam. (A reklam alapvetoen nem baj, csak itt nagyon tul volt tolva a dolog)
Koszi!
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
SharpSA
veterán
-
addikt
válasz twinee1337 #31373 üzenetére
Ajánlom én is, nagyon jó alkalmazás, megéri az árát
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
SharpSA
veterán
válasz csokito100 #31381 üzenetére
Nincs. Egyszeri fizetés van.
-
Sziasztok. A napokban frissítettem IOS 12-re, és lenne egy kis gondom. OpenVPN szervert használok, sajnos mióta frissítettem, az alkalmazásban ha kapcsolódok, akkor rendben is van minden, de ha kilépek az appból a főképernyőre, egyből bontja a VPN kapcsolatot. Idáig nem volt így Van valami ötlet, valami "új" beállítás, vagy fogadjam el, hogy majd javítják.
-
-
nord_
veterán
Nálunk a szűk családban van több gyerek is, 1-18 év között (saját is, rokon is). Sajnos tökéletesen lehet látni, melyik gyerek van rágyógyulva a kütyükre, melyik nőtt úgy fel, hogy sokat számítógépezett, mobilozott... az "offline" kapcsolatai az a szó a legjellemzőbb, hogy pocsék.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok,
Engem az érdekelne, hogy Pesten, autópályákon melyik navigációs rendszert érdemes használni?
Nekem az a problémám, hogy néha tökre félreértem vagy lehet ő mondja hülyén és hamarabb lekanyarodok mint kéne (főleg ha nagyon sok utca van közel egymáshoz, számomra nem mindig egyértelmű) vagy túl későn sorolnék át a másik sávba.A Wazeval és google maps-al az a problémám, hogy nincs rajta sáv asszisztens. A Sygic-nél érdemes rá befizetni? Jól működik Pesten?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #31398 üzenetére
Waze-t? Kizárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest