- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Biztos? Mert ez azt jelentené, hogy ha lövök egy képet, akkor az egy példány alap telefon memória galléria, egy Google Photo memória, plusz egy felhőbe. Meg én telón szoktam a GP- tárhelyet takarítani, azért nem értem ezt. A telefonos app csak azt mutatja mi van a felhőben. Szerintem.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
banditos91
tag
Sziasztok. Gyári e-mail app nálam csak az icloud-os emailekről küld értesítést. A céges email címre érkező leveleket csak akkor látom ha belépek az alkalmazásba. Hogyan oldható meg hogy push értesítést kapjak a céges emaileknél is? Mert beállításokban nem lehet átállítani push-ra. Mindenképp 3rd party app kell hozzá? Vagy van akinél működik a gyárival?
-
Arcképgyáros
válasz banditos91 #29403 üzenetére
Gyárival nem lesz push csak fetch. Szedd a külön appot!
-
Ragnar95
félisten
válasz banditos91 #29403 üzenetére
Milyen email szolgáltatáson keresztül megy a céges levelezés? Exchange esetén mennie kéne a pushnak ha mindkét oldalon megfelelően van beállítva a dolog.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz banditos91 #29407 üzenetére
Először azt kéne tisztázni, milyen domain, mert simán lehet, hogy maga a levelezőszerver sem támogatja a pusht, úgyhogy sehogy sem lesz pushod
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Latom a tobbseg az Adblockot ajanlja reklamok ellen... Viszont ez v.mi VPN szeruseget akarna letrehozni ami nekem nem jo mert mar van 1 adott VPN beallitva es nem szeretnem magamat megszivatni, h azert nem erem el a ceges halozatot mert osszeakad a 2 VPN.
Hulyeseget gondolok es az a VPN nem olyan VPN (mert a 2 egyutt sok lenne szerintem)
Vagy esetleg mas ami ajanlott lenne? (a szinkronizacio vegett az alap bongeszo a Chrome nem pedig a Safari) ez is fontos lenne az ajanlasnal.Elore is koszonom!
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Melyik az az alkalmazás ,amivel át lehet méretezni a képet?
Kaptam már rá ajánlatott ami meg is felelt ,de nem találom... -
molnartom
aktív tag
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel programokat lehet ujjlenyomattal védeni, hogy illetéktelen ne tudjon benne csenegézni, ha mondjuk odaadom a telefonomat képet készíteni? Pl. Üzenetek, email
-
Clemi
veterán
válasz moleculez #29402 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy egy példány a telefonon, egy példány az iCloudban, a fotók mappában, egy példány pedig a Google fotók mappában a felhőben (engedélyezni kell a google fotóknak a háttérben frissítést, különben csak akkor tölti fel, ha megnyitod).
De próbáld ki szerintem magad, hogy mi történik, miután felment egy másolat a Google szerverre a felhőbe.Ha a telefonon a Fotók alkalmazásból törlöd, akkor törlődik a telefonról és az iCloudból, a google szerverről nem.
Ha a telefonon lévő Google fotók alkalmazásból törlöd, akkor törlődik a google szerverről és persze eltűnik a telefonon lévő alkalmazásból is, mivel az a felhő tartalmát mutatja, a telefonon fizikailag és az iCloudban viszont változatlan marad a kép. -
half333
őstag
Üdv! Használja valaki az Unicredit alkalmazást touch id-vel? Mert elsőre beengedett,maj legközelebb nem,ma megint beengedett,de kiirta hogy bejelentkezés folyamatban és nem tünik el,viszont ha a pin kodom irom be semmi gond nincs. Valaki hasonlót tapasztalt?
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Olyan pénzügyi alkalmazást keresek, ami felhő alapú tárolással rendelkezik és meg lehet osztani eszközök között (iOS, Android).
A konkrét cél, hogy az elsejével életbe lépő közös kasszát kényelmesen kezelhessük a barátőmmel. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
Olyan appot keresek amivel tudok youtube zenéket hallgatni és menti a historyt. Köszi -
-
Ragnar95
félisten
válasz kagzer #29422 üzenetére
MoneyWiz2 a legjobb, próbáltam már jópár kiadáskövető appot, de ez vált be a legjobban. Alapból nem olcsó, de én pl $0.99-ért vettem meg akciósan, tehát ha szerencséd van, olcsón is megúszható.
-
univerzita
addikt
Frissítünk! Biztos a aksi javult.
-
Arcképgyáros
válasz univerzita #29438 üzenetére
Remélem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz univerzita #29438 üzenetére
Hoppá, gyorsan kijött.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SzalaiÁdám95 #29441 üzenetére
Jelöld meg levélszemétként.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
col
addikt
válasz SzalaiÁdám95 #29443 üzenetére
Szerintem elég neked egy PRINTSCREEN is nem kell sprintelni vele
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SzalaiÁdám95 #29443 üzenetére
Nyisd meg a levelet, majd a bal sarokban bökj a kis zászlóra, utána már menni fog.
col:
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Pár darab ARKit alkalmazás, leírással.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
wolf13
őstag
Még pár iOSsal régebben töröltem a Barátok appot. Most , hogy frissítettem (csak simán wifivel) ez ugyan úgy nem jelenik meg. Gondoltam húzok egy teljes installt pc-n keresztül. Így szépen meg is jelent az app a készülékemen.
Viszont visszaállítottam biztonsági mentést, és így megint nem elérhető. Van rá mód , hogy elővarázsoljam ?
Storeba gondoltam megnézem, mert ott látom pl az Otthon appot, de ez pont nincs.A Find My Friends lenn ugye, de pont nem tud magyarul.
Köszi -secret- , most hogy 3 szor leszedem már magyar. nem tudom miért szórakozott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest