- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Sajnos az Ios jelszó kezelő nem a legjobb. Akkor lenne az igazi ha a Mac-en levő Keychain rendesen elérhető lenne telon és más platformokon is.
En most bizwardent használok, idáig selfhosted volt de család miatt egyszerűbb volt kifizetni egy családi csomagot.
https://bitwarden.com/pricing/ -
Diokhan
addikt
Hogy érted, hogy nem lesznek láthatóak egyszerre...?
Ez nekem magas.
A szórólaposd app-nak az a dolga, hogy jelezze, akkor az tök mindegy, hogy melyik store-ból töltöd le.
Ha most pl egy "szomszéd ország" beli pizza étterem appjáról beszélünk, ami hetente küldi neked a listát, hogy mi akciós a héten, akkor az akár az üzbég store-ból jött, akár az északi sarki store-ból, az app a saját hostingjával kommunikál, tehát a forrás ebből a szempontból lényegtelen.
Nekem mai napig jönnek frissítések és értesítések az angol "Gumtree" apptól, pedig évek óta haza jöttem.
-
Diokhan
addikt
Szia!
Nem egészen értem, hogy mire is gondolsz. Ha jól sejtem, két apple ID-t akarsz használni, mert egyiket a saját országodba regisztráltad, és van néhány app, ami a szomszéd ország appstore-jában elérhető. Nem kell feltétlenül össze kapcsolni a két accountot. Nekem van egy magyar és egy angol accountom.Mivel most itthon vagyok, alapértelmezettnek a magyar ID-t használom.
Amikor valamit nem találok a magyar store-ban, akkor letöltöm az angolból (persze csak ha elérhető a UK store-ban), és vissza lépek a magyar accountra. Ugyanígy ezt meg tudod oldani Te is, egyetlen dolog ami gond lehet, hogy időnként át kell jeletkezni, hogy megnézd, hogy az abból a store-ból letöltött apphoz jött-e frissítés. -
vadászcsiga
félisten
Nem, félreérted. Webszuro ugyanúgy vpn-n használ. Ha az be van kapcsolva, nekem sem kapcsolódik külföldön a wifire nyitott hálózaton. Épp ahogy a baratnodnek.
Valószínűleg valami terrorellenes intézkedés lehet ez a tiltás mert nem rég óta van, legalábbis Ausztriában.Egyebkent milyen titkos dolgot csinálsz hogy ilyen elővigyázatos vagy?
-
vadászcsiga
félisten
Először is, legújabban én is találkozok ezzel a problémával hogy külföldön, nyitott wifire nem csatlakozik a telefon ha be van kapcsolva a web szűrő. Kikapcsolva azonnal muxik. Még nem bongésztem a beállításokban mert nem zavart a biztonság. Gondolom a másik oldalon van korlátozva a vpn használata úgyhogy passz.
-
erdoke
titán
A Beállítások iTunes & App Store alatt az első blokk utolsó kapcsolója (Frissítés) elvileg pontosan ezt állítja. Alatta a mobil adatot is lehet hozzá kapcsolni. Ettől függetlenül előfordul, hogy csak akkor indul el a frissítés WiFi-n, ha belép az App Store-ba. Különösen ha az ember ki-beszaladgál WiFi és mobilnet között, és a mobilnetes update le van tiltva.
Az alkalmazásboltban csak a magyar értékeléseket mutatja. Egy alkalmazáskövető app (pl. AppShopper) viszont megmutatja az amerikai boltban kapott "csillagokat", ott azért a kevésbé népszerű alkalmazások is több értékelést kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest