-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
-
atees
őstag
Sziasztok!
Olyan eszközt keresek,ami a hőmérsekletet és a páratartalmat a lakásból iphoneon megtudja jeleníteni. De nem istyleos 50ezrest. Lehet ilyen olcsóbb változatban?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Oliverda
félisten
válasz vadászcsiga #22456 üzenetére
Nekem kb. 45 dolláromba fájt, az eBay-en húztam be, de az amcsi Amazonon sem sokkal drágább.
Hogy érted, hogy nem univerzális a saját app? Mondjuk az tény, hogy elég fapad a szoftver, és a szinkron is kicsit lassúcska, de működik.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz vadászcsiga #22458 üzenetére
Ja, és még van ilyenből pár ezer darab sajnos...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
senior tag
Tudtok olyan filmfelvevős appot amit másik eszközről lehet távirányítani?
-
tothferenc
senior tag
srácok, működik valakinek a remote app itunes-szal? pl a távvezérlő dolgot itunes-ban nem is találom.....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
atees
őstag
-
galaxys80
veterán
Ezer éve nem használtam a gyári időjárás appot. Ez komoly, hogy már nem animál az előnézet? ( pl. Eső)
Ios 8 alatt még tuti működött. -
törölt tag
iphone-on animál, iPaden nem is volt gyári, csak az értesítési sávon.
-
Gsx-rr
veterán
válasz galaxys80 #22470 üzenetére
Lehet ,hogy beképzelem ,de volt-van olyan ,hogy mikor elindítom akkor még esik az eső ,de utána megszűnik.
Pont valamelyik nap néztem.
Meg még az érdekes ,hogy indítás után látom ,hogy"tekeri" a netet és nem hagyja abba. kilépek és vissza akkor már nem.[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Van lehetőség iOS-nél a hívások rögzítésére? Ha igen, erre kéne valami fasza kis app. Nem találtam, szóval gondolom nincs is.
-
takessz
senior tag
[link] Valaki tapasztalt már ilyet Edge,3G,Lte használatánál Facebookal Wifi-vel teljesen jó vagy eddig még nem jött elő a hiba elég érdekes
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
Megvolt de azt az autista választ kaptam nem a teloval van gond hanem netel
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Edi77
őstag
Nálam megint totál használhatatlan a store
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Gsx-rr
veterán
válasz takessz #22479 üzenetére
Fogalmazz maskor normalisan! Azt allitottad Edge netnel csinalja csak! Akkor nem csoda ha nem tud normalisan betolteni egy kepet!Es ussel mar meg normalis hangot! Az osszes topicban megkerdezted!
Utana 20 perc mulva kitalaltad hogy mashol is!
Ezt irtad:Jah csak nem nekem vagy is nem igen látom hogy nekem lenne e címezve válasz na most már látom igen amúgy csak Edge-netnél jött eddig elö.Akkor most ki beszelt ossze vissza?
Orulj inkabb ,ha valaki probal valami segitseget nyujtani!
Foleg ugy ,hogy most aztan biztosra tudod "szerinted" hogy mi a problemad oka!Qru:Amugy meg a Facebook app problema hova valo ,ha nem az Ios alkalmazasok koze?
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv
Iphone-ra melyik az igazán ajánlott médialejátszó app(ok)?
I4S az eszköz -
Mela Kehes
Topikgazda
Ilyet még nem pipáltam. iPhone-on nem tudom frissíteni az Evernote-ot. Más programot igen, söt iPad-en az Evernote is frissül.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
atees
őstag
Sziasztok!
Zyxel nas vasarlasan gondolkodom, mennyire kompatibilis ios-el, van valakinek tapasztalata?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz univerzita #22488 üzenetére
Torrent reszt lehet kezelni vele?
Milyen sebességgel tudsz tölteni vele torrentet?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
pomk
őstag
Én Synology NAS-t használok SynoDS appal. Fizetős, de tökéletes. Amióta megvan az app, a torrenteket már és a fileok ide-oda pakolgatását már csak erről kezelem.
A leöltés sebességéhez pedig semmi köze az appnak, az net függő. Ha azt kérded a torrent file milyen gyorsan kerül be a letöltési listába az kb 2mp.(#22492) atees
SynoDS-en igen. iPhone-ól és iPad-ról is simán megy.
Torrent file és letöltési link is hozzáadható.[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
válasz univerzita #22490 üzenetére
Azt tudom NAS kezeli rendesen, de mondjuk ipadről torrent fájlt hozzá tudok adni?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
-
atees
őstag
válasz univerzita #22493 üzenetére
Kár, pedig ha az menne akkor rendelném is a nast
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
-