Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Akartam írni, hogy lejátszó hiba😊
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Outplayerrel megoldódott, ráadásul alkalmazáson belül lehet benne fájlokat tallózni...
GoodSpeed #48597 hozzászólásában felvetett probléma megoldására viszont én is kíváncsi lennék, mert a Keychron K8 Pro esetén nekem az "í" billentyű nem működött. Próbáltam a kiosztást/nyelvet változtatni, de nem vezetett sikerre.
-
consono
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ha van pedagógus, vagy egyetemista a családban, akkor az Apple Edu store a legjobb választás. Nem kérnek semmilyen papírt, csak a számlának kell a pedagógus/egyetemista nevére szólnia.
-
parandroid
félisten
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ha Ft-ban van a pénzed, a külföldet nagyjából el is felejtheted. Amúgy időszakos akciókat érdemes várni, alap air4 is volt amazon.de-n 600 eur-ért, az nem rossz ár, én a minit 399-ért vettem, ami majdnem az ipad8 alapára (ami megintcsak 329 körül szokott lenni akcióban). De az egészet elviszi a rekordközeli ft-árfolyam, meg ha ráteszik a szállítási díjat, meg az áfa-különbözetet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest