- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Akkor dobd ki régi szarokat. Nyilván amihez kell, ahhoz kell annyi töltőfej is. Nálam az asztalon inkább a sok rohadt kábel csinálja a dzsungelt, a töltők egy 6-os elosztóban szépen sorakoznak, az nem zavaró. Ha meg el tudod rejteni az egészet az asztal alá, akkor meg tökmindegy.
Plusz előny: ha beszarik egy, akkor nem hal meg minden töltése egyszerre és azt az egyet át tudod dugni ideiglenesen másikba. -
szaszyka
senior tag
Hali. Nekem olyan tapasztalatom van egy Ugreen többportos töltővel kapcsolatban, hogy sorozatban nyirta ki a Lightning kábeleimet. Ha a max 18W-ot tudó portot használtam iphone-hoz, akkor nem volt gond, de ha a max 65W-ot tudó USB-C portokat, akkor max 1 hónap, és cserélhettem a kábelt. Feltételezem, csatlakozáskor megkínálhatta a töltő a kábelt 65W-al, ami sok lehetett az Mfi chipnek, az pedig megadhatta magát. Jártam így gyári apple kábellel, Ugreen-el, Baseussal, noname-el, max 1 hónap és megadták magukat. Ha többportos töltőt akarsz, szerintem olyat keress, ami portonként max 20-25W-ot tud leadni, ha csak iPhone-t, ipad-et akarsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest