Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Akkor dobd ki régi szarokat. Nyilván amihez kell, ahhoz kell annyi töltőfej is. Nálam az asztalon inkább a sok rohadt kábel csinálja a dzsungelt, a töltők egy 6-os elosztóban szépen sorakoznak, az nem zavaró. Ha meg el tudod rejteni az egészet az asztal alá, akkor meg tökmindegy.
Plusz előny: ha beszarik egy, akkor nem hal meg minden töltése egyszerre és azt az egyet át tudod dugni ideiglenesen másikba. -
szaszyka
senior tag
Hali. Nekem olyan tapasztalatom van egy Ugreen többportos töltővel kapcsolatban, hogy sorozatban nyirta ki a Lightning kábeleimet. Ha a max 18W-ot tudó portot használtam iphone-hoz, akkor nem volt gond, de ha a max 65W-ot tudó USB-C portokat, akkor max 1 hónap, és cserélhettem a kábelt. Feltételezem, csatlakozáskor megkínálhatta a töltő a kábelt 65W-al, ami sok lehetett az Mfi chipnek, az pedig megadhatta magát. Jártam így gyári apple kábellel, Ugreen-el, Baseussal, noname-el, max 1 hónap és megadták magukat. Ha többportos töltőt akarsz, szerintem olyat keress, ami portonként max 20-25W-ot tud leadni, ha csak iPhone-t, ipad-et akarsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest