Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Mi baj a word-el és excel-el? (Az előfizetésessel is baj van? Illetve, amiket MacBook-on láttam futni, kicsit lassúnak tűntek, de ennyi. Ez a jelenség még tapasztalható?)
Olyan komolyan azért nem használom, inkább ajánlatok készítésére, és meglévő költségvetések szerkesztésére, valamint hivatalos levelek írására kell.A PDF olvasás és szerkesztés ami komolyabban kell.
Ami miatt jobban az iOS felé húzok, az a stabilitás. Nekem is és páromnak is iPhone-unk van, és tudom azt, hogy ha bármibe belefogok, vagy bármilyen applikációt letöltök, akkor az pöpec lesz, és nem lesz akadás, nem lesz hibás kilépés stb stb.
Illetve, az általam felsorolt dolgokhoz, tudtok fejből is appot mondani?
A Notapility szupernek tűnik.
A többi dologra mik a javaslatok? Mert ha azokra is van Stabil, jól működő program, akkor eldőlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest