Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszönöm! Én ehhez láma vagyok sajnos... Most azt csináltam, hogy az összes mappát és bennük lévő több ezer képet feltöltöttem Google Drive-ra és onnan böngészem a képeket.
Azt tudja valaki, hogy egyszerre több képet hogyan tudok átnevezni? Elég szánalmas, hogy pl Google Drive-on is egyenként kell ezt megtegyem... -
Rob700
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Azzal is próbáltam de az a baj, hogy nekem ugyan úgy kellene megjelenjen mint laptopon több ezer kép külön-külön a megfelelő mappába. Ezzel a programmal meg beömleszti az egészet...
Most teljesen tanácstalan vagyok... iTunes-al ha kijelölök egy mappát és szinkronizálom ipaddal akkor eljesen jó, meg is jelenik külön a mappa de amint egy másik mappát is rá akarok szinkronizálni az elsőnek felrakott mappa eltűnik! Kezd elegem lenni... -
Rob700
senior tag
Köszönöm!
Másik probléma: A laptopról szeretnék pár mappát áthúzni iPad-ra ami több ezer képet tartalmazna. iTunes-al ezt elméletileg meg is tettem, 4000db képet szinkronizált egy órán át majd miután befejezte nem kis felháborodással tapasztaltam, hogy az iPad-on egy kép sincs... Viszont ha ha a fotókon belül rámegyek a keresésére ott vannak a képek... de a keresőből kilépve egy sem látszik... -
Rob700
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettünk egy iPad-et (2017) és frissítettem IOS11-re. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a kijelző egyik felé. Safari a másikon pedig a jegyzetek vagy más fusson...?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest