Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arin
csendes tag
Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásút
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
) -
arin
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2018 as iPad et tervezek venni. Olyan iPad tokot keresek, ami kifejezetten iPad 2018 (és 2017) hez van, beépített apple pencil tartóval. Sokat böngésztem itt a fórumot, magyar és kínai boltok oldalait is, de nem találtam. Tudnátok esetleg ilyet ajánlani? Egyet találtam itthon, ez pedig ez:
Viszont ez eléggé bumszli, és kinézetre is közelebb áll a borzalmashoz
Valami elegánsabbra, szolidabbra gondoltam, ha létezik.Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.