- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Én sem értelek.
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
. Nyilván van, akinek nem, annak meg egyszerűen át kell gondolnia, hogy mi a legjobb. Olyan is van, amikor sajnos szinte mindegyik kell az általam felsoroltakból. Ezt neked kell tudnod.
.
Nekem az M1 chipes 12.9-es Pro bőven elég képszerkesztésre, video editálásra a drónos és egyéb munkákhoz. Nekem nem pénzt keres a "flotta", saját használatra ez nekem bőven elég. Akinek viszont igen, az gondolom, nem ilyen "gépparkkal" tolja.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó.
.
.