Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Úgy értettem hogy a Macbook Airrel jobban jártam volna, mert idővel rájöttem hogy útközben is szükségem van egy rendes OSre. Az iPaden még a böngetés is kényelmetlen tud lenni, ha sok tabot használok. És ha már ekkora tömeget viszek magammal, akkor azt tudjam használni mindenre (“elvárom” hogy egy ekkora kiterjedésű és tömegű géppel mint az iPad pro+magic keyboard “rendesen” tudjak dolgozni). Az egyetlen előny amit jelenleg látok az a beépített SIM-kártya.

Én sem értelek. :). Eleve van olyan lehetőséged, hogy több ablakos böngészés, de a több tab sem probléma, ha van egy billed és egy egered, akkor gyakorlatilag van egy Mac Air-ed is egyben. Én pont hogy ezt a noti dolgot akartam ezzel áthidalni, mert nekem meg a legtöbbször bőven elég a tab, és sokkal használhatóbb, kézbevehetőbb a nem komoly melóra. És már nagyon elegem volt abból, hogy teló+tab+noti+asztali gép. Most teló meg tab van és az én igényeimnek ez bőven pont jó. :). Nyilván van, akinek nem, annak meg egyszerűen át kell gondolnia, hogy mi a legjobb. Olyan is van, amikor sajnos szinte mindegyik kell az általam felsoroltakból. Ezt neked kell tudnod. :R.
    Nekem az M1 chipes 12.9-es Pro bőven elég képszerkesztésre, video editálásra a drónos és egyéb munkákhoz. Nekem nem pénzt keres a "flotta", saját használatra ez nekem bőven elég. Akinek viszont igen, az gondolom, nem ilyen "gépparkkal" tolja. :D.

Új hozzászólás Aktív témák