- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Mentet könyvjelzők..és minden más..
A helyzet az, hogy manapság szinte minden progiban, appban van lehetőséged user cserére, legyen az chrome, vagy bármi. Tehát, ha lassan is és nem teljeskörűen, értelmét is veszti ez a funkció, gondolom nem véletlenül nem fektet rá nagy hangsúlyt az Apple sem. Igen, tudom, hogy sokan (ahogy én sem) nem szeretnek 3rd party progit használni, ha a gyári jól működik és elegendő. De sajna sok mindenben kénytelen vagyunk "külső" szoftvert használni. Ennek ellenére én kimondottan nem érzem ennek a funkciónak a hiányát, de elfogadom, hogy van akinek ez fontos opció lenne. Valószínűleg számszerüleg meglehetősen kevés az ilyen user, azért sem foglalkozik vele az Apple komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest