Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha nem használnám melóra, akkor is megtartanám a pro-t. Sokat vagyok külföldön, ahova az asztali gépet eleve nem viszem ki, a noti meg kényelmetlen, sokszor asztal sincs a szálláson a szobámban, ahova le tudnám tenni, de nem is azért mellőzöm már egy ideje a lapost, hanem mert ahogy említettem, a pro-ból is tudom amolyan lapost kreállni külső billel és egérrel, ha kell, aztán este meg sokkal kényelmesebb az ágyban fekve "tartalomfogyasztani" és ha megunom, csak leteszem. A lapost nem tudod kényelmesen tartani..stb. "Ölben" fogva a 12.9-esnek már elég nagy a kijelzője egy esti film megnézéséhez, kis helyen elfér a cuccaim közt. Nagyon sok mindent meg tudok oldani telóról is, és meg is oldok, de pl este, ha sok mindenkinek kell üzit írni, facse, msn, imessage, insta..stb xar, oda jobb a pro, billel, egérrel. Gyorsabb, kényelmesebb. Nagyon régóta kísérletezgettem, hogyan lenne jobb, nekem ez a legjobb konfig. De ahogy írtam is, mindenkinek más az igénye, ez teljesen érthető.
. Sokszor voltam úgy, hogy nekem nem kell tab, de aztán nagyon hamar kiderült, hogy a tab biztosan kell a teló mellé és én lepődtem meg a legjobban, hogy a notit tettem le végül. Asztali gépem mindig is volt, többnyire játékra, de ha itthon vagyok, vagy ki tudom vinni, akkor egyértelműen sokat használom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Sokszor voltam úgy, hogy nekem nem kell tab, de aztán nagyon hamar kiderült, hogy a tab biztosan kell a teló mellé és én lepődtem meg a legjobban, hogy a notit tettem le végül. Asztali gépem mindig is volt, többnyire játékra, de ha itthon vagyok, vagy ki tudom vinni, akkor egyértelműen sokat használom azt is.