- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
SoldierL #7135 üzenetére
Hát igen, ég és föld a waytech-hez képest (oké az más árban is)
A kijelző szuper, a sebesség szuper, nagyon jó
Csak attól félek hogy ne kerüljön rá újabb szoftver, mert hallottam iphone topikokban hogy az újabb iOS belassítja, mert "nem bírja"
Maradjon csak ez, úgyis net+youtube+email, semmi más
-
Themes
aktív tag
válasz
SoldierL #6907 üzenetére
Szabadon van de mint az előbb wlac írta, ha közvetlen nem esik rá semmi akkor nem karcolódik. De erre nagyon kevés az esély. Én az olx en vettem de ez egyáltalán nem vált ki gagyi hatást, hanem ellenkezőleg, jól illeszkedik és nem lötyög sehol hanem teszi a dolgát. Semmivel sem rosszabb amit nem rég láttam a médiában, csak az 12000 HUF volt. De nyilván van ilyenben full gagyi is, nekem szerencsém volt.
-
válasz
SoldierL #6907 üzenetére
Volt hasonló tokom nekem is, árban ezen a szinten mozgott, de nagyon gagyinak találtam. A gumi, ami a műbőrt és a műanyag vázat összetartott pillanatok alatt eltűnt, és így már nagyon nehezen állt meg az iPad, mert nem illeszkedett normálisan a vájatba. A logó szabadon volt, de ha csak nem ejtesz közvetlenül rá valamit, akkor esélytelen, hogy megkarcolódjon. Mindenesetre én három hónap használat után cseréltem egy egyszerű gumitokra, az jobban bevált. Ja, és ne értsen félre senki, ezzel a hozzászólással nem a fenti tokot akartam minősíteni, csupán a saját tapasztalatom írtam le egy hasonlóval. Ez valamennyivel jobban néz ki (és sokkal jobb állapotban van).
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL #6201 üzenetére
Itt a helyes.
Nem volt olyan bonyolult mondjuk kideríteni,h mi a baj, mivel csak egy : hiányzott a http után -
silmatauki
őstag
válasz
SoldierL #6068 üzenetére
1, Írj a játék készítőinek, hogy ha már pénzért adják a cuccokat, legalább tiszteljék meg annyira a vásárlóikat, hogy a legjobb tudásuk szerint megpróbálják hibamentesíteni.
2, Sajnos soxor van iTunes Store probléma. Ilyen hosszúra viszont nem nagyon emléxem. (Idegesítő, mert a saját appjaimból már reggel ki akartam rakni egy-két frissítést az iTunes Connectre. Azóta se tudok belépni.)
-
univerzita
addikt
válasz
SoldierL #6063 üzenetére
Néhány dologban tévedsz,szeretnélek kijavítani. A játékokat illetőleg nem,mert én nemhasználom. Most nem lehet letölteni a stórból mert már néhány órája gubanc van náluk.Ha a barátodnál filmet szeretnél félteni a iPad-re nemkel neki felrakni a iTunes -t. Vannak média playerek amik wifin betöltik a filmet, neki csak a böngészőbe be kell írni a http címet és kiválasztani a filmet és már megy,nagyon könnyű. Pl.VLC-vel(csak sajnos követték a ac3 hangot) A iTunes -is lehet pótolni más appal ami soknak egyszerűbb és átláthatób. Pl.a Syncios -al nagyon könnyű felrakni zenét,képeket,filmeket és törülni róla.
-
silmatauki
őstag
válasz
SoldierL #6063 üzenetére
"Nos a kedvenc játékom úgy ahogy van egy talicska fos ipad-re. Kidob minden meccsből. Itt elgondolkozik az ember a vásárlás utáni első héten. Miért lehet ez? Hiszen ez egy 140.000 Ft-os ipad!! Sebaj biztos frissítik a fejlesztők hamar! Ez volt egy fél éve, azóta is ugyanolyan. Ki hinné, hogy pont ios-ra szarják le ennyire? Oké ezt a fejlesztők kúrták el, vagy mégsem?"
Valszeg RAM-hiány az ok. Sajna az iOS programozók számára olyan, mint egy fapados rendszer, ui. nem kerülhető el a crash memóriaallokálás közben, ha túl sokat akarnánk, és a legtöbb esetben megízhatóan a szabadon allokálható memória mérete sem kérhető le. (én pl., miután a dinamikus RAM-lekéréssel rengeteget szívtam, simán a modellben levő össz-RAM alapján döntök, hogy mennyi memóriát merjek allokálni magamnak, mert tudom, a rendszer lelövi majd azokat az appokat, amelyek az adott időpillanatban még foglalják a RAM-ot, így miattuk nem lehetséges a sima szabad RAM-méretből a kiinulás.)
Tehát ez az Apple sara is. Meg persze a programozóké, hogy nem öltek bele apait-anyait, hogy rendesen kikupálják a programjukat. Ha odafigyelnek, az ilyen hibák teljesen megszüntethetők (saját iOS-programói tapasztalat – meg lehet csinálni, csak viszonylag sok munka).
"Melyik idióta találta ki ezt az itunes-os megoldást?? Ha pl. haveromnál vagyok és szeretnék rá másolni valamit, kérjem meg szépen, hogy előszőr tegye fel az itunes-t? Kész röhely!!"
Ne szenvedj a beépített Videos appal. Bármilyen third-party video playert használsz, a havernak egyes egyedül viszonylag új iTunes-szal kell ahhoz rendelkeznie, hogy a gépén felmásolhass videókat a tiédre, még csak szinkronizálva sem kell lennie az iPad-eddel. (Kb. egy nagyságrenddel gyorsabban, mint Wi-Fi-n. Ez utóbbi is használható persze, ha van időd, iTunes-etek meg nincs.) Plusz az olyan playerek mint az nPlayer sokkal-sokkal többet tudnak, mint az alap player.
Az iTunes-t meg csak 1* kell felrakni, és – ha nem engedélyezed a filetípus-hozzárendelést – utána nem sok vizet fog zavarni (a háttértárfoglaláson kívül persze).
-
mrkorooo
aktív tag
-
válasz
SoldierL #4795 üzenetére
Amiket én használok:
OfficeSuite (dokumentumok kezelése)
Tubex (YouTube kliens)
AppZapp Pro (store akciók nyomonkövetése)
Paper (Facebook követése, de sajnos csak telefonos verzió van)
Mercury BrowserAz olyanokat, mint DropBox, Skype, vagy Podcast nem írom, mert úgyis a hivatalos appok szerintem a legjobbak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest