Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék.