- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
próbálok azóta is belépni a Documents 5-ból OneDrive-ba, amin van kétlépcsős azonosítás, de nem tudok, failed-et ad. Valószínű azért mert iPad-re az külön kell kódot kérnem, simán OneDrive appba azzal be is tudok lépni, de itt nem adja ezt a lehetőséget, csak az authetticator által generált 5 számjegyű kódot várja, azt ha meg beírom kapom, hogy failed, próbáljam később, ez megy napok óta. Van valami tipped?
-
Értem, köszönöm! Volt 4-esem 1-2 hétig, húzta is a csuklómat, panaszkodtam rá rendesen. Csak olyan "abba vót még anyag" érzésem volt vele kapcsolatban (v.ö. Zsiguli vs. modern autók), de akkor nem kérdés, pénzben ugyanott lennénk kb.
@Weinmaker: olvastam a sztoridat korábban.
-
Varlaisaran
senior tag
Azt hozzáteszem, nekem új az iOS7, iPad1-ről ültem át pár napja ebbe, nem ismerem a bugjait, bár valami ilyesmire gyanakodtam titkon. Főleg hogy azóta megszűnt, de a lényeg hogy ez úgy nem hiba.
A reboot hiba meg... ahogy olvasgatom, sokaknál a JB utáni első rebootnál borul szét így, nade itt gyári felállásban is csinálja. Hardverhibát konkrétabban hogy értetted? Elvégre hibátlanul működik ha már felállt, erő is megvan, tölt, aksi is jó, gép is látja, bugzás sincs. Talán bootnál valamin fennakad, amin egy idő után, vagy bizonyos körülmények által valahogy véletlenül továbbmegy, és azért jó boot után, mert arra a valamire normál müködés közben már nincs szükség? Nem tudom így ennek van-e értelme, csak pár gondolat. Nameg hátha járt már így valaki. -
StLui
veterán
Az elsőt (40MB) megnyitottam simán a OneDrive appal, közben rájöttem, jobb ha iBooksban nyitom meg, mert akkor letölti, nem kell várnom, meg könyvjelző, meg ilyenek, és minden ok volt. Ezt viszont (200MB) se így se úgy nem nyitja meg. Sőt most már OneDrive appban nem tudok jobb alul a 3 pöttyre kattintani, mert kiugrik az appból közben.
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is lassan rendeznem kéne a dolgaimat, mert már azt sem tudom mennyit fizetek ki ilyenekre, ideje lenne racionalizálni. Van egy hitelkártyám amit csak erre tartok, iTunes, appstore vásárlásokra, tárhely bérletekre, online pókerre, stb... és csak öntöm bele a pénzt havonta.
-
StLui
veterán
Na megnéztem, biztos klassz ahogy rendszerez akinek ez kell, de kapásból 25eFt évente minimum ami nekem kellene (60Gb fénykép 2004 óta, és 25GB videó, mondjuk ezt nem töltöttem fel sehova). és bizony ezt havonta is bőven el lehet költeni csak ilyen webes cuccokra ha mindenre előfizetnék ami épp megtetszik. Picasa-val végigmentem 2-3 éve az arcfelismerésen, hát nem volt túl hatékony, gondolom azóta javult, vagy nem, iszonyat meló volt és végül kukában végezte. Kíváncsi vagyok ez milyen hatékonysággal ismer fel egy-egy arcot.
-
StLui
veterán
Nincsnek duplikált képeim, és nem ilyen szempontok alapján rendszerezem őket, szóval amit az elején írtál az számomra értéktelen, nekem ingyenesen one drive van, illetve box.net, fizetni nem fogok ilyenért külön.
Tőzsdére nem érdekel milyen appok vannak, nem az kell amelyik a brókerem. Ez kb olyan mint WP topicban ajánlották menjek az OTP-hez mert nekik van rá appjuk (WP-re), hát biztos nem ez fogja eldönteni melyik brókerhez, vagy bankhoz menjek.
BUX-on már jó ideje nem tradelek. -
Mister_X
nagyúr
4G-s Airem van, így nem nagyon akarnék vesződni plusz adapterekkel meg ilyesmikkel. Gondoltam házon belül csont nélkül menne az ilyesmi.
1) Mondhatod, hogy marhaság, de egy kézzel nem lehet iPadet kezelni, viszont kapaszkodni is kell valamibe...
2) Én nem tudtam róluk, ezért is kérdeztem rá.A válaszokat köszönöm.
-
Mister_X
nagyúr
Nem igazán. Valami ilyesmikre:
1) ülök a metrón, nem akarom elővenni az iPadet, amin a dokumentumok vannak, de át szeretném futni a prezentációm az óra előtt. Előveszem az iPhone-t, rácsatlakozok az iPad hálózatára és megnyitom. Nem feltétlen szeretnék adatforgalmat generálni, de tudom hogy a fentire opció az iCloud.
2) iPadet rákötöm az iskolai gépre/projektorra, de a prezentációt iPhone-nal kezelem.
3) Az iPhone tárhelye kisebb, mint az iPadé, így a zenéket ott tárolom. BT-s fülesem nincs, ellenben iPad saját hálózatán streameli a zenét az iPhone felé.
4) van egy játék, amit iPaden kezelni rémálom, iPhone sokkal kézreállóbb... lenne ha nem takarnám ki a képernyőt. Ellenben vezérelhetem az iPhone-nal a játékot, miközben az iPaden fut (ami eleve erősebb). -
tegnap körbenéztem végül tok után, és kapott egy ilyet a kicsike: [link]
annyi mint a smart cover, de mégis teljesen lefedi a gépet.
fóliát is próbáltam ráapplikálni, hát örülök, hogy a 900 ft-osat vettem meg, mert marhára nem sikerültmás:
megvettem még a marvin appot és szomorúan vettem tudomásul, hogy pdf-et nem kezel :/ van valami tuti jó app pdf formátumú könyveket olvasni, jegyzetelni? goodreader? kinek mi jött be? -
érthető, abszolút, de kikapcsolhatóvá tehetnék ezt az opciót szerintem.
az akksival kapcsolatban köszi a tájékoztatást, akkor nem figyelek rá oda ilyen mértékben
már csak egy megfelelő tokot kellene vadásznom hozzá, hogy hordozni is tudjam magammal. erre esetleg egy tipp, hogy mely gyártók kínálatában érdemes válogatni? a gyári tokokat kissé drágállom, főleg nem értem a case és a cover közti bődületes árkülönbséget.
-
Ragnar95
félisten
Ez igaz, sok tartalmat lehet jelszóval védeni, ha azokat 3rd party appban tárolod, de pár gyári appot (pl üzenetek, telefon) nem tudsz kiváltani mással és így jelszóval sem tudod őket védeni, illetve már bevált, de a jelszavas védelmet nem tudó appokat sem tudsz más appokkal megvédeni, max leváltani tudod őket, ha van rájuk alternatíva.
-
-
-
nofi
addikt
Ma mentem egy tesztkört és teljesen jó tablettel. Csak hang alapján én speciel az utcánkból nem jutnék ki, mert a kereszteződésünknél beleszámol egy plusz irányt...
Nyilván nekem is elég legtöbbször a hang és egyébként előre meg szoktam nézni a helyeket, hogy azért ne bambán álljak oda. Tekintve, hogy San Francisco és Los Angeles is szerepel a forgalmi dugós toplistákon, szívem szerint 3 GPS-szel és két papír térképpel vágnék neki, hogy tuti ne keveredjek el -
jozsi252
veterán
Elfelejtettem leírni, hogy a szerkeszthetőség is fontos lenne. QuickOffice nem bejövős, mert Drive kell. Úgy lenne a legjobb, ha böngészőből megnyitnám a mail fiókot, vagy gmail appal akár, majd "megnyitás xy program használatával". Na és itt egyből lehessen szerkeszteni, meg mindent csinálni vele.
-
bundli
tag
Te melyiket vennéd, ha most kéne választanod?
4-nél nagyon csalogató a jó üzemidő, de Air-nél a jobb hardver. Mennyi ideig kaphat támogatást még a 4 szerinted? Gondolom kevesebb ideig, mint az Air.
Nagy árkülönbség sincs a kettő között 10 000 Ft, nem összeg ebbne a szegmensben.
-
unrealnoise
senior tag
Jelenleg egy Synelogy NAS-on gondolkozom (DS213j), nem tudom ennél van-e jobb ár/teljesítmény arányú, amit egy iPadról is probléma mentesen lehetne vezérelni.
Egyébként megrendeltem az iPad mini retina-t, edigitalnal most ment le a 32 GB-os ára.
Meg rendeltem hozzá amazonról egy ilyen tokot is: [Snugg Black Leather] Valami brutálisan jól néz ki, az értékelések magukért beszélnek, és még az ára sem vészes, az a durva...
-
legiaap
félisten
-
robesz26
tag
Arra jutottam, hogy nyaralásnál a szállodában mindenhol van wifi, nem kell külön mobilnet.
Főleg otthon lesz használva, inkább a több memória lesz a lényeg.
Nyaraláskor pár mese, film, könyv, zene ráférjen még a játékok és egyéb mellé.
Most 16gb-s ipad 2 van, ez sokszor kevéske, a szabad hely mindig pár száz mega.A kérdés az lenne, hogy az ipad mini mennyire jó olvasásra (az ipad 2 nem túl jó a felbontás miatt, túl pixeles). Illetve azt tudni, hogy meddig lesz támogatva az ipad mini?
-
boost
veterán
szia, köszi a választ. (llaszlo-nak is.) Akkor egy nagy Air lesz, bár még nem érzem feltétlen szükségét, de a bizsergés az már megvan. Ha mind a ketto" meglesz, akkor veszek egy Airt. èrdemes most venni egy airt, vagy esetleg jobb megvárni most már az idei gépet? Kb mikor van az a deadline, hogy már jobb megvárni?
-
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra
-
TXT
őstag
Igazad van az elso es az uj mini ram merete kapcsan!
Viszont normal iPad-eknel is vannak hasonlo jelensegek? Esetleg van tobb ram-mal szerelt iPad-ek?
Azert en azt megsem tartom normalisnak, hogy semmi mas alkalmazas nem fut a hatterben (vagy csak egy) es 10+ oldal egyidejuleg meg van nyitva es ettol elfogyna az 1GB RAM es osszeomlik a rendszer? Ettol joval, de joval tobbre talaltak ki es fejlesztettek ki ezeket az eszkozoket Apple-nel, nekem legalabbis ez a velemenyem. (Meg ha ebben esetleg nem is ertunk egyet) -
TXT
őstag
Mini es Mini Retina, mindketto 7.1 iOS-szel, de miben szamit ez? Szerintem mindenki frissiti az iOS-t azonnal, amikor jon az ujabb. Egyebkent ugyanezt csinalta ez a verzio elott is.
Azt sem ertem, miert dob ki barmelyik bongeszobol (most mar ebbol is), vagy alkalmazasbol idonkent a kezdokepernyore, mintha osszeomlott volna. Neztem a diagnosztikanal es ott van minden:
"ExcResource...", "LatestCrash...", "LowMemory...", "MobileSafari...", "ody....", TCCService..."
Ez csak nalam van igy, vagy masnal is es ez teljesen normalis "anomalia"?Elegge zavaro.
-
TXT
őstag
Elnezest kerek, hogy nem gondoltam vegig es nem irtam le, hany lap volt megnyitva epp es hany lapon pontosan hany kep, illetve szoveges resz volt talalhato! Mea culpa mea maxima culpa!
Elkepzelhetonek tartod, hogy nem is gondoltam ra, hogy ez szamit?
Eddig semmilyen mas Apple eszkozon nem tapasztaltam ezt vagy ehhez hasonlot, innen a kerdes jogossaga. -
vtechun
veterán
Ipad4, saját 12w-os töltöjével. Kicsit lassúnak találom a 8-10 órás töltési időt, egy másik topicban azt írta egy másik tulaj, hogy 3 percenként 1 %-ot tölt. Meg, hogy függhet attól is, hogy eredeti-e a kábel, vagy sem. Mivel kéztől vettem, felmerülhet, hogy nem eredeti a kábel, de fene tudja. Látszik az valahogy, hogy eredeti a kábel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest