Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Azt hozzáteszem, nekem új az iOS7, iPad1-ről ültem át pár napja ebbe, nem ismerem a bugjait, bár valami ilyesmire gyanakodtam titkon. Főleg hogy azóta megszűnt, de a lényeg hogy ez úgy nem hiba.
A reboot hiba meg... ahogy olvasgatom, sokaknál a JB utáni első rebootnál borul szét így, nade itt gyári felállásban is csinálja. Hardverhibát konkrétabban hogy értetted? Elvégre hibátlanul működik ha már felállt, erő is megvan, tölt, aksi is jó, gép is látja, bugzás sincs. Talán bootnál valamin fennakad, amin egy idő után, vagy bizonyos körülmények által valahogy véletlenül továbbmegy, és azért jó boot után, mert arra a valamire normál müködés közben már nincs szükség? Nem tudom így ennek van-e értelme, csak pár gondolat. Nameg hátha járt már így valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest