- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
lordring #22232 üzenetére
Nekem is iPad 2018 van csak a 64 GB imádom. Ujjlenyomat nem sok van rajta nekem nem okoz gondot kb. 2 naponta törlöm de nem vészes könnyen lejön. Fólia nekem nincs rajta mondjuk lehet ember függő is ki mennyire zsíros vagy nem az. Haver átjött nyomkodja utána picolhattam. Pedig Gyuros szálkás a tag. Lol.
-
nbence94
tag
válasz
lordring #22232 üzenetére
Lehet kapni olyan folyadékot, ami elvileg zsírtaszítóvá teszi a felületet. Ugyan én még nem próbáltam, de szerintem be fogok szerezni valamit mert én az iPad 2018-amat smart case-szel és üvegfóliával használom, és sajnos a képernyőt napi szinten le kell törölgetnem Clean-nel, annyira begyűjti az üvegfólia a lenyomatokat ... van valakinek ilyesmivel tapasztalata? tudom hogy az üvegfólián nincs ez az oleophobic réteg mint a gyári kijelzőn ,de minden nap takarítgatni hogy szép legyen elég macera..
-
erdoke
titán
válasz
lordring #1957 üzenetére
A Camera Connection Kit tökéletesen beolvassa a képeket SD-ről. Sőt, nekem a 30-PIN=>Lightning átalakítóval is simán megy a régi Kit az új iPadekben.
A pendrive hiába is működne (sok nem megy egyébként a magas áramfelvétel miatt), azon is csak képeket keres a tablet. PC nem kell, de net nem árt, felhőből szinte minden megoldható. Vagy egy ilyennel: QNAP QGenie: mobil NAS és még sok más -
legiaap
félisten
válasz
lordring #1957 üzenetére
Milyen kamerád van? Keress rá a storban hátha van hozzá app és vezeték nélkül is rá tudsz csatlakozni és így áthúzni a képeket.
Ha nincs app, akkor kártyaolvasóre keress rá és vegyél egyet.
Ha smart kamerád van akkor arról is feltudod tenni a képeket felhőbe, amire lesz app az appstore-ban.
Utolsó lehetőség wifi-s adathordozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest