- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Süvi
őstag
válasz
szijartg #647 üzenetére
Nem értek IOS-eshez, de a napokban találkoztam egy ezzel kapcsolatos dologgal:
Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Bár ezt a kijelentést egy másik topicban már megcáfolták a fórumtársak ill. felhívtam az apple-t és nem mondták volna, hogy nem létezik Garancia kiterjesztés Mo-ra, és azt mondták, hogy fel kell hívni őket és segítenek. Szerintem próbáld meg. (Amikor én telefonáltam sztem egy kezdőt foghattam ki, mert azt mondta, hogy 9.900 az AppleCare és amikor rákérdeztem, hogy akkor miért van 24.990-ért a honlapon, akkor megkérdezte, hogy hol van ez az apple honlapján és megköszönte, hogy megmutattam)
-
válasz
szijartg #631 üzenetére
THX!
Ma kézhez kaptam én is, elég viharvert a doboz, gondolom sok időt töltött a polcon. Garanciális szervizt itt végeznek, szerintem postázni is tudod, érdeklődj utána. Amikor ott jártam, épp futár hozott több készüléket javíttatni / cserélni. -
válasz
szijartg #618 üzenetére
A pixel-hibát passzolom.
Gariztatni vidd inkább egy hivatalos szervizbe, nem kérnek semmi papírt1-2 nap és kapod a fóliázott zsír új padot, ha jogos az igényed. A gari nem indul újra, de ha kevesebb mint 3 hónap van hátra belőle, akkor kapsz 3 hónapot a cserétől számítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest