- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fery02
üzenetére
Menüből hangosít, nem használja a külső gombokat (már ha van egyáltalán).
Hatalmas "bumber" tok van rajta, bár amúgy olyan biztosítással vették, hogy szó nélkül cserélik nekik törés esetén. Elmondták a boltban, hogy mi a helyzet, és a gyerek szeret dobálózni, de a tok idáig megvédte. Viszont az a hangerő már halláskárosodás határán billeg, valamilyen szinten érzékenyebb vagyok a zajokra, nekem elviselhetetlenül hangos. Szerintem az anyjának is, de csak az apja "védekezik" fejhallgatóval.#47038 Cyberbeni
Nincs valamilyen szülői felügyelet témakör, ahol lehetne a hangerőt maximalizálni?
A "guided access" szerintem nem lenne jó a gyereknek, mert valszeg addig püfölné a kijelzőt, amíg be nem törik, amiért nem tud alkalmazást váltani.#47039 smc
Rápróbálok a következő látogatáskor, finoman szólva anti-almás vagyok, így nagyon ismeretlen számomra az oprendszer. De a szöveg alapján inkább fejhallgatóra vonatkozhat.
______________________________________Köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest