Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fery02
üzenetére
Menüből hangosít, nem használja a külső gombokat (már ha van egyáltalán).
Hatalmas "bumber" tok van rajta, bár amúgy olyan biztosítással vették, hogy szó nélkül cserélik nekik törés esetén. Elmondták a boltban, hogy mi a helyzet, és a gyerek szeret dobálózni, de a tok idáig megvédte. Viszont az a hangerő már halláskárosodás határán billeg, valamilyen szinten érzékenyebb vagyok a zajokra, nekem elviselhetetlenül hangos. Szerintem az anyjának is, de csak az apja "védekezik" fejhallgatóval.#47038 Cyberbeni
Nincs valamilyen szülői felügyelet témakör, ahol lehetne a hangerőt maximalizálni?
A "guided access" szerintem nem lenne jó a gyereknek, mert valszeg addig püfölné a kijelzőt, amíg be nem törik, amiért nem tud alkalmazást váltani.#47039 smc
Rápróbálok a következő látogatáskor, finoman szólva anti-almás vagyok, így nagyon ismeretlen számomra az oprendszer. De a szöveg alapján inkább fejhallgatóra vonatkozhat.
______________________________________Köszönöm a válaszokat

-
törölt tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen módon lehet korlátozni a maximum hangerőt. Nagybátyám autista gyereke mindent max hangerőn hallgat, finoman szólva kikészíti a szülőket. Fejen pöröghetsz neki, akkor is visszatolja max hangerőre. A notebookjáról regedit-tel el tudtam tüntetni a hangerő ikont, de almában nem vagyok jártas, és még beszélgetni is esélytelen, ha a gyerek a tablettel játszik.
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest