- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Támadt volna egy ötletem, amit aztán lehet nem lehet megvalósítani, de hátha.
Van egy 64GB-os táblagépem és egy 256GB-os telefonom és arra gondoltam, hogy mivel a telefonra férnének jobban játékok, viszont nagyobb kijelzőn mégis jobb volna a játék, hogy van-e arra valami mód, hogy valahogyan tükrözni a telefon képét táblagépre?
Azért nem egyből TV-re gondolnék, mert az egyrészt úgysem sikerülni, mivel Google Chromecast és Apple egymás ellenségei lehetnek, másrészt ha mégis mennének együtt, biztosan lenne észlelhető késés, miközben gondolnék arra, hogy iPad és iPhone között minimálisabb lehetne a késés.Hirtelenjében kipróbáltam, hogy mindkettőn elindítottam egyidőben a Képernyő tükrözése funkciót, de nem látták egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest