Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    válasz DanielLong #45482 üzenetére

    Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
    A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
    Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
    2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
    Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.

    @stellaz:
    Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
    A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
    Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki.

Új hozzászólás Aktív témák