- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az, hogy nem sikerül összekapcsolni. Nem sikerül az iMessage-hez sem hozzá rendelni, de eleve a saját számnál sem jelenik meg semmi. Kézzel is beírtam, kikapcsolták az iMessage-t az üzenetek beállításainál, hogy mindenképpen SMS-t küldjön, de a helyzet változatlan. Digis számról van szó. Állítólag más szolgáltató számait sem lehet hozzárendelni.Mindenesetre a Diginél bejelentettem hibára, mert a küldésen kívül fogadni sem tudok. Annyit reagáltak, hogy a logokból azt látják, hogy elment az SMS, de én azt látom, hogy az iPad hibaüzenetet ad, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet Letelt már a 72 óra, de még nem zárták le a hiba jegyet. Apple supporttal is beszéltem, de ők se tudnak addig segíteni, amíg egyértelműen nem lehet kizárni a szolgáltatói hibát. Másrészt akinekcsak iPadje van, az nem tudja össze rendelni iPhone-nal. Egyébként ha még sikerül össze rendelni iPhone-nál, az iPad nek is meg kell “ennie” azt a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest