- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Működik megfelelően, van jobb-bal gomb is alatta. Mutató tempója patent, függőleges görgetés kicsit lassú.
1-2-3 ujjas gesztusok működnek.
Amire figyelni kell, hogy könnyű a szélekről elindítani az egy ujjas gesztusokat, de szerintem megszokás kérdése lesz, még csak pár percet használtam.
Bár ha lehetne választani, egy csomó gesztust kikapcsolnék (főleg az egyujjasokat), szerintem túl sok van a rendszerben
Van erre esetleg app/megoldás?Ár érték arányban 12k vs 50k (Combo Touch) azt mondom, hogy bőven kompenzálja a megszokás kérdését.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van erre esetleg app/megoldás?