Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
FerencF
üzenetére
Nyugodtan belém állhatsz. Azt írtam le, hogy SZERINTEM jobb, nem azért mert nekem az van. Volt már csak wifi modellem is. Az nem jobb hogyha csak felcsapod útközben és már bármit meg tudsz rajta nézni, ezúttal nem kell a megosztással bajlódni? Már 2010-2011ben szórakoztam a tehteringgel cydiából letöltött appal és iPhone 3Gvel toltam rá a netet, amikor ez még nem volt támogatva az akkori iPhone OSben. Már kinőttem ebből, egy cellulár sokkal kényelmesebb. Összevetve én azt írtam le, hogy szerintem jobb, és nem azért mert nekem az van, de örülök, hogy neked ez meghaladta a képességeidet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest