- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én pont fordítva nőttem ki
Évekig volt egy adat only sim-em tabletben de egyszerűen nem használtam ki, azóta nekem sokkal egyszerűbb csak megosztani a netet ha épp kell mint fizetni a szolgáltatást és kiadni a különbözetet is a cellular verzára. Szóval kinek mik az igényeik és preferenciáik. -
Noxy
veterán
megosztással bajlódni
Sztm olyanok is beleszólnak akik még soha nem használták a megosztásos módszert, mert akkor tudnák, hogy kb 1 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot. Ezután újra lehet újra bajlódni kapcsolódással. Ideiglenesen OK, de állandóan megosztást használni a nethez, rohadt idegesítő tud lenni.
-
FerencF
kezdő
Jesszusom, meg ne egyél, ember! Hidd el, felfogtam elsőre is, hogy “szerinted”. Amit írtam, azt azért írtam, mert konkrétan annyival indokoltad meg a cellular előnyét, hogy “szerinted”. Ezért bátorkodtam ezzel poénkodni. Kezeltetned kellene az indulataid 😊.
Egyebként pedig lehet, hogy te kinőttél a mobil megosztásból, de én pl nem és azt se tudjuk, hogy a kérdező kinőtte-e. Nekem semmibe nem telik a telefonon lehúzni a rolót és ott rábökni a mobil hotspot gombra. Sokkal nagyobb macera egy plusz előfizetést fenntartani és egy olyan szolgáltatásért fizetni, amit nem használok ki maximálisan.
De éppenséggel a kérdezőt sem értem. Én biztos nem tennék ki egy ilyen drága eszközt a napra órákra. Ha meg csak keveset navigálnék, arra pláne nem használnék iPadet, mert arra elég a telefon. Nem töltögetnék pluszban egy eszközt csak hogy navigálhasak 😊.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest