Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én pont fordítva nőttem ki
Évekig volt egy adat only sim-em tabletben de egyszerűen nem használtam ki, azóta nekem sokkal egyszerűbb csak megosztani a netet ha épp kell mint fizetni a szolgáltatást és kiadni a különbözetet is a cellular verzára. Szóval kinek mik az igényeik és preferenciáik. -
Noxy
veterán
megosztással bajlódni
Sztm olyanok is beleszólnak akik még soha nem használták a megosztásos módszert, mert akkor tudnák, hogy kb 1 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot. Ezután újra lehet újra bajlódni kapcsolódással. Ideiglenesen OK, de állandóan megosztást használni a nethez, rohadt idegesítő tud lenni.
-
FerencF
kezdő
Jesszusom, meg ne egyél, ember! Hidd el, felfogtam elsőre is, hogy “szerinted”. Amit írtam, azt azért írtam, mert konkrétan annyival indokoltad meg a cellular előnyét, hogy “szerinted”. Ezért bátorkodtam ezzel poénkodni. Kezeltetned kellene az indulataid 😊.
Egyebként pedig lehet, hogy te kinőttél a mobil megosztásból, de én pl nem és azt se tudjuk, hogy a kérdező kinőtte-e. Nekem semmibe nem telik a telefonon lehúzni a rolót és ott rábökni a mobil hotspot gombra. Sokkal nagyobb macera egy plusz előfizetést fenntartani és egy olyan szolgáltatásért fizetni, amit nem használok ki maximálisan.
De éppenséggel a kérdezőt sem értem. Én biztos nem tennék ki egy ilyen drága eszközt a napra órákra. Ha meg csak keveset navigálnék, arra pláne nem használnék iPadet, mert arra elég a telefon. Nem töltögetnék pluszban egy eszközt csak hogy navigálhasak 😊.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest