Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tinti10
újonc
Sziasztok, én pont ma kaptam meg az új ipad mini retina készülékemet. T-home-n belül vásároltuk online, kedvezménnyel. S hát nem is tudom, hol kezdjem. A problémám az, hogy nem tudom bejelentkezni az app store-ba. Létrehoztam egy apple ID-t amivel a gamecenterbe sikerült belépnem, de amikor az app store-n akarok ezzel a fiókkal bejelentkezni akkor azt írja ki, hogy "this apple ID has not yet been used in the itunes/app store. Tap review to sing in, then review your account information. rákattintok a review-re és folyamatosan kér ien adatokat pl h melyik országban lakok. (s az egyik hiba amit észre vettem h nem mindig reagál a next gomb) Aztán a végén ezt írja ki: "your session has timed out. Please try again. code: 5107" Már többször próbáltam újra és újra bejelentkezni de semmi nem használ. Próbáltam a neten rákeresni a problémára és hát nem sok mindent találtam. Esetleg ti tudnátok segíteni?
A másik dolog, hogy mikor bekapcsoltam 80%-n volt az akumulátor az utóbbi 1-1,5 órában amikor próbálom ezt a gondot megoldani 15%-t csökkent. Ez normális? (nem volt még apple termékem de a zte-m tovább bírja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest