- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tinti10
újonc
Sziasztok, én pont ma kaptam meg az új ipad mini retina készülékemet. T-home-n belül vásároltuk online, kedvezménnyel. S hát nem is tudom, hol kezdjem. A problémám az, hogy nem tudom bejelentkezni az app store-ba. Létrehoztam egy apple ID-t amivel a gamecenterbe sikerült belépnem, de amikor az app store-n akarok ezzel a fiókkal bejelentkezni akkor azt írja ki, hogy "this apple ID has not yet been used in the itunes/app store. Tap review to sing in, then review your account information. rákattintok a review-re és folyamatosan kér ien adatokat pl h melyik országban lakok. (s az egyik hiba amit észre vettem h nem mindig reagál a next gomb) Aztán a végén ezt írja ki: "your session has timed out. Please try again. code: 5107" Már többször próbáltam újra és újra bejelentkezni de semmi nem használ. Próbáltam a neten rákeresni a problémára és hát nem sok mindent találtam. Esetleg ti tudnátok segíteni?
A másik dolog, hogy mikor bekapcsoltam 80%-n volt az akumulátor az utóbbi 1-1,5 órában amikor próbálom ezt a gondot megoldani 15%-t csökkent. Ez normális? (nem volt még apple termékem de a zte-m tovább bírja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest